Prima paginăEducatie

Elevii îşi pregătesc succesul în afaceri

Dimensiune text

Profesoara Cristina Avădănei, de la Colegiul Tehnic „Danubiana”, şi eleva ei, Ioana Bâlbâie (foto), au fost prezente la ultima reuniune din cadrul proiectului de parteneriat multilateral Comenius „Opţiuni variate de îmbunătăţire a antreprenoriatului”.

 

 

Întâlnirea a fost găzduită de şcoala Mamak Lisesi din Ankara, Turcia. Au fost prezenţi reprezentanţi ai şcolilor partenere din Parma (Italia), Slavonski Brod (Croaţia), Vratsa (Bulgaria), Wroclaw (Polonia) şi Cadiz (Spania). Proiectul este finanţat de Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale (ANPCDEFP), prin programul „Învăţare pe tot parcursul vieţii”.

parteneriat multilateral Comenius 0405„În cadrul acestui proiect, ne-am propus să-i familiarizăm pe copii în legătură cu principiile ce reglementează piaţa şi funcţionarea întreprinderilor contemporane şi a băncilor şi de a le oferi, în acelaşi timp, posibilitatea de a schimba idei şi opinii pe această temă cu elevi din ţările partenere. De asemenea, elevii au avut posibilitatea de a-şi îmbunătăţi capacităţile de utilizare a surselor de informare şi de a folosi limba engleză ca instrument de învăţare şi comunicare”, a spus profesoara Cristina Avădănei.

Partenerii de proiect au participat la o bursă virtuală. Eleva romaşcană a fost felicitată de toţi participanţii pentru prezentarea „Cum să ai succes în afaceri”, dar şi pentru cunoştinţele sale deosebite de limba engleză. După ce fiecare echipă va realiza un raport pentru activităţile desfăşurate în cadrul proiectului, toţi partenerii se vor reuni într-o videoconferinţă ce va avea loc pe 14 mai, prilej cu care vor fi trase concluziile finale asupra desfăşurării proiectului.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • felix 8 ani

    Brava Ioana !