Elevii din Oniceni, Pâncești și Bozieni, pe primele locuri la concursul zonal „Prietenii pompierilor”

HomeSocial

Elevii din Oniceni, Pâncești și Bozieni, pe primele locuri la concursul zonal „Prietenii pompierilor”

Miercuri, 13 aprilie, pe stadionul „Moldova” din municipiul Roman s-a desfășurat cea de-a două etapă de zonă a concursului tehnico-aplicativ de elevi cu tematică de prevenire și stingere a incendiilor „Prietenii Pompierilor”, informează ISU Neamț. Au participat 320 de copii, grupați în 32 de echipaje de elevi, 25 de băieți/mixt și șapte de fete.

După desfășurarea probelor de concurs, clasamentul este următorul: Fete – locul I Școala Gimnazială Oniceni, locul II Școala Gimnazială Pâncești, locul III Școala Gimnazială Bozieni; Băieți/mixt – locul I Școala Gimnazială Oniceni, locul II Școala Gimnazială Pâncești, locul III Școala Gimnazială Bozieni.

„Ocupanții primelor trei locuri vor participa la etapa județeană a concursului, care va avea loc pe stadionul «Ceahlăul» din municipiul Piatra Neamț, în data de 5 mai. Mulțumim pentru sprijin cadrelor didactice implicate, serviciilor voluntare pentru situații de urgență și voluntarilor din cadrul programului «Salvator din Pasiune». Felicitări tuturor participanților!”, a precizat sublocotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Foto: ISU Neamț

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0