Prima paginăSocial

Elevii cu medii mari la Evaluarea Națională și Bacalaureat, premiați la ședința Consiliului Local

Elevii cu medii mari la Evaluarea Națională și Bacalaureat, premiați la ședința Consiliului Local

Dimensiune text

 

 

Marți, 21 august, de la ora 13.00, cei 21 de consilieri locali sunt convocați în ședința ordinară a lunii august, pe ordinea de zi fiind de dezbătut peste opt proiecte de hotărâre, din care patru privesc aprobarea de proiecte în vederea depunerii lor la ARDNE pentru a obține finanțare europeană. La finalul ședinței, primarul Lucian Micu a anunțat că se vor premia primii cinci elevi din Roman care au obținut cele mai mari medii la Evaluarea Națională, respectiv la Bacalaureat.

Hotărârea de a fi premiați acești elevi s-a luat în luna iulie, tot de către consilierii locali. Fiecare elev care s-a clasat pe primele cinci locuri la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat, la nivelul unităților de învățământ din municipiul Roman, va primi din bugetul local o recompensă de 1.000 de lei.

Tot în ședința de Consiliu Local de marți va avea loc și premierea a cinci romașcani care au primit cele mai multe aprecieri la competiția organizată de Primăria Roman pe grupul Roman Relax de pe Facebook, care a avut ca scop promovarea celor mai frumoase locuri pentru petrecerea concediilor.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0