HomeEducatie

Elevi romașcani, studenți pentru o zi

Elevii din Roman au obținut rezultate deosebite la concursul „Student pentru o zi”, organizat de Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava.

 

 

Premiul cel mare la geografie din cadrul concursului a fost obținut de Eusebiu Chercheș, elev al Liceului Teoretic „Vasile Alecsandri” din Săbăoani. În același concurs s-au mai remarcat Cristina Pal și Emilia Vîrgă – de la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” din Săbăoani, precum și Albert Alexandru Cimpoeșu (premiul III) și Andrei Sorin Cristian (mențiune) – ambii de la Liceul Teologic „Sfîntul Francisc de Assisi” din Roman.

  [sam id=”3″ codes=”true”]

„Student pentru o zi” este un concurs destinat liceenilor din județele Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Bistrița – Năsăud și Harghita, desfășurat la mai multe discipline: economie, istorie, geografie, științe socio-umane, română, engleză, franceză, germană, spaniolă, informatică, electronică-automatizări, biologie vegetală și fizică. Elevii situați pe locurile de top pot alege între premii consistente în bani – 400 de lei premiul I, 300 de lei premiul II, 200 de lei premiul III – și certificate de agrementare care oferă deținătorilor lor posibilitatea de a fi studenți la universitatea suceveană în viitorul an universitar.

Comentarii

WORDPRESS: 0