Elevi romașcani de națională

Nouă elevi romașcani de la Colegiul Național „Roman-Vodă” și-au cîștigat dreptul de a participa la întrecerea celor mai buni elevi din țară la informatică, limba română, istorie și limba latină.

 

 

Performerii acestui au fost Ciprian Știrbu și Vlad Scurtu, de la clasa a IX-a A (elevii profesorului Florin Moldovanu, care au obținut premiul I și premiul II la nivel de județ) și Mihai Spătariu, clasa a XI-a A (pregătit de profesorii Florin Moldovanu și Florin Gavril, premiul I, la informatică).

Printre cei care vor reprezenta județul Neamț la olimpiada națională de istorie se numără Ștefana Buhăescu, clasa a XI-a (eleva profesorului Ovidiu Albert) și Sergiu Șerban, clasa a XII-a (elevul profesoarei Mihaela Tanovici), care au obținut, de asemeni, locul I. La naționala de română vor fi prezenți Miruna Ioana Aramă, de la clasa a XII-a (pregătită de profesoara Anda Nacu) și Carina Gheorghiță, clasa a V-a (eleva profesorului Paul Alexandru).

Și la naționala de latină vor fi prezenți doi romașcani: Ioana Andreea Filipciuc și Elena Mădălina Grăjdeanu, ambele eleve ale profesoarei Irina Stoica.

Faza națională a olimpiadelor școlare se va desfășura în perioada 2 – 6 aprilie.


COMENTARII

WORDPRESS: 0