Elevi ai Școlii de Agenți de Poliție Câmpina, în practică la IPJ Neamț

HomeActualitate

Elevi ai Școlii de Agenți de Poliție Câmpina, în practică la IPJ Neamț

În perioada 6 iunie – 29 iulie, 35 de elevi ai Școlii de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina își desfășoară al doilea stagiu de practică în cadrul structurilor operative ale Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamț.

Astfel, cei 28 de băieți și cele șapte fete care au parcurs modulul de pregătire teoretică își vor perfecționa acum cele învățate în zona de practică profesională, nouă dintre aceștia la polițiile municipale și orășenești, iar 26 la posturile de poliție comunale.

„Viitorii polițiști au fost primiți la sediul IPJ Neamț de către conducerea inspectoratului, luni dimineață, unde a avut loc instruirea lor cu privire la activitățile ce urmează să le desfășoare, precum și la conduita pe care trebuie să o adopte pe parcursul stagiului de practică. Fiecare elev a fost repartizat pe lângă un tutore profesional, un polițist cu experiență, care are rolul de a îl supraveghea și îndruma pe întreaga perioadă, pentru ca odată cu examenul final să-și pună în valoare cunoștințele teoretice și practice acumulate”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0