Prima paginăActualitate

Elevă dispărută în drum spre școală, căutată de polițiști

Elevă dispărută în drum spre școală, căutată de polițiști

Dimensiune text

 

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ruginoasa au fost sesizați marți, 14 ianuarie, de către un bărbat de 47 de ani, din Ruginoasa, despre faptul că nepoata sa, Valentina Codiță, de 15 de ani, a plecat de dimineață spre școală, în municipiul Roman şi nu s-a mai întors, informează IPJ Neamț.

Semnalmente: înălţime – 1,60 m, greutate – 45 de kilograme, ochi verzi, păr lung de culoare șaten deschis spre blond, fără semne particulare. La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu un hanorac de culoare negru, o geacă de culoare verde închis, cu glugă îmblănită, pantalon tip jeans culoare negru, fiind încălțată cu bocanci din piele de culoare vișinie – tip trei sferturi. Pe cap purta un fes de culoare negru cu inscripția Queen.

„Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Ruginoasa și a municipiului Roman, în vederea depistării acesteia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț

 

Foto: IPJ Neamț

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0