HomePolitica

Elena Udrea pierde, USL câștigă majoritatea din Consiliul Local Roman

Consilierii locali PSD au organizat miercuri, 27 martie, o conferință de presă la sediul Organizației PSD Roman, ocazie folosită de reprezentanți ai mass-media pentru a afla, pe lângă proiecte și investiții locale, și ce consecințe ar putea avea în mediul politic local pierderea alegerilor interne din PDL de către Elena Udrea.

 

 

Întrebați dacă rezultatul alegerilor din PDL – care a însemnat o lovitură dată filialei Roman, susținătoare a Elenei Udrea – ar putea influența majoritatea în Consiliul Local, social-democrații au apreciat că este posibil ca, printr-o alianță cu aleșii locali de la PP-DD și cu sprijinul tacit al unor  consilieri PDL, majoritatea să se schimbe în favoarea Uniuni Social Liberale, care are opt consilieri locali.
În ceea ce privește o eventuală reprimire a primarului Laurențiu Dan Leoreanu în Organizația PSD Roman, președintele Leonard Vacaru a declarat că nu s-a adus în discuție până acum acest lucru, dar ideea va fi analizată în ședința Biroului politic permanent al organizației.

Comentarii

WORDPRESS: 4
 • Denis Olaru 11 ani ago

  Nu pierde Udrea nimic, ea oricum is va face treaba ca parlamentar de Roman. Dl Leoreanu sper sa se gandeasca bine inainte de a alege asa de gresit. sa mai aiba rabdare.

  • un cetățean 11 ani ago

   Chiar nu ai înțeles stimate Denis , că pentru domnul primar este mai important traseul politic dictat de interesul personal, decât partidul portocaliu din care mai face,încă, parte și că ,, tandemul ,, Udrea – Leoreanu cred că se va destrăma cât de curând ? Ce să mai aștepte primarul ? Să vadă dacă stimata doamnă Udrea va crește sau nu în sondaje ?Eu cred că a înțeles că trebuie să scape de ,, o piatră de moară,, (ca să-l citez chiar pe domnul Băsescu) .
   Da , am văzut în mass- media, că mulți așa ziși analiști politici , maschează în comenrariile lor, traseismul politic cu expresia ,, maturitate politică ,, !Penibil, părerea mea !

 • Domnul primar sa se ia de mana cu Elena Udrea si sa mai faca plimbarici prin centrul orasului impartind plase albastre cu caciulite si manusi…–Ca vine primavara si orasul este spart totul,drumurile sunt de tot …rahatul…..Asta meritam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Lute 11 ani ago

  A innebunit lumea si la Roman, nu numai la Bucuresti ! Ce-aveti de gand, ba, nebunilor ? V-a speriat foamea ? Vedeti-va de treaba, Leoreanu va ramane in PDL, ba aiuritilor ! Plecati la Haznaua 3 si mancati cate ceva daca va e foame !