Prima paginăTimp liber

Ediția KULT Fest din acest an, amânată oficial pentru 2021

Ediția KULT Fest din acest an, amânată oficial pentru 2021

Dimensiune text

 

Ediția a cincea a festivalului KULT Fest de la Roman, programată inițial a avea loc în perioada 10 – 12 iulie, pe stadionul „Moldova”, se amână pentru anul viitor, au anunțat joi organizatorii.

„Dragi festivalieri kult, sperăm că sunteți bine, sănătoși. KULT Fest este festivalul Romanului și al unei comunități de oameni frumoși. Festivalul a crescut alături de voi, de artiștii care ne-au înCântat mereu, de ideile creative ale echipei de organizare, de voluntarii energici și de toți partenerii care au contribuit. Anul acesta ar fi adunat cei mai renumiți artiști naționali și multe atracții de la zborul cu balonul cu aer la concursuri interactive în aer liber. Am tot sperat că noul coronavirus este doar un vis urât și va trece repede. Nu a fost așa, iar acum împreună trebuie să ne reinventăm, să facem modificări, să respectăm recomandările autorităților și să păstrăm distanțarea socială”, au transmis reprezentanții KULT Fest.

Astfel, din cauza pandemiei și a deciziilor autorităților în ceea ce privește organizarea de evenimente cu public numeros, festivalul nu mai poate fi organizat la data anunțată inițial, urmând a fi amânat pentru anul viitor, pentru perioada 9 – 11 iulie 2021.

„A fost o decizie grea, pentru că am lucrat mult ca să pregătim fiecare detaliu al festivalului, dar am pus pe primul loc siguranța voastră, a participanților și a noastră ca organizatori. Munca noastră și așteptarea voastră nu sunt în zadar, pentru că anul viitor va fi un line-up numeros, incluzând pe cât posibil și artiștii anunțați anul acesta. În plus, va fi timp destul să pregătim surprize pentru fiecare dintre voi, copii, adolescenți și adulți”, au mai precizat organizatorii.

Reprezentanții KULT Fest spun că toate abonamentele achiziționate pentru ediția din 2020 rămân valabile pentru ediția din 2021, iar cei care au achiziționat abonamente la festival pană la 1 iunie 2020 și nu pot, din diverse motive, să participe la ediția amânată în 2021, vor avea posibilitatea să ceară, în conformitate cu noile prevederi legale: un voucher cu aceeași valoare a abonamentului achiziționat inițial, care poate fi folosit la următoarele evenimente; returnarea contravalorii abonamentului achiziționat inițial, în perioada 1 mai – 30 iunie 2021.

„Și, dacă am menționat de evenimente următoare, avem câteva surprize pentru voi. Pentru că ne este tare dor de vibe-ul pe care îl transmit oamenii frumoși când se întâlnesc, lucrăm la o serie de evenimente pentru lunile de vară, în limitele siguranței medicale și restricțiilor permise de autorități. Așa că sperăm să ne reîntâlnim cât mai curând. Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere. Abia așteptăm să #ReKULTivamDistractia! #KF2021”, au mai transmis organizatorii KULT Fest pe pagina de socializare.

 

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0