Echipa de minifotbal a Romanului, învingătoare la Cupa Mărțișorul în Bacău

Amplă rețea de traficanți de țigări din județele Neamț, Bacău, Iași, Suceava și Bihor, destructurată de DIICOT
La film
La film

Reprezentanta Romanului, echipă formată din jucători care sînt legitimați la Oz-er Golden, a cîștigat prima ediție a Cupei „Mărțișorul” la minifotbal, competiție organizată în Bacău la baza sportivă TNT, la sfîrșitul săptămînii trecute.

 

 

Chiar dacă își anunțaseră participarea mai multe echipe de minifotbal din Moldova, numărul participantelor s-a redus la patru. Competiția a avut loc pe teren acoperit, în balon, iar condițiile de joc au oferit fotbaliștilor romașcani cadrul propice pentru a-și etala tehnica și a cîștiga toate cele trei partide disputate. În primele două meciuri, Golden Roman a cîștigat la scor, înscriind de fiecare dată cîte șapte goluri: 7-1 cu Victoria Vaslui și 7-3 cu Andisimo Bacău. În celelalte partide se înregistraseră rezultatele: Mesagerul – Andisimo 6-2, Mesagerul – Victoria Vaslui 5-3, Victoria – Andisimo 7-4. Finala le-a adus față în față pe Golden Roman și Mesagerul Bacău, adică echipele care cîștigaseră pînă atunci. Cîștig de cauză au avut romașcanii, cu 3-2.

De asemenea, tot reprezentantei Romanului i-au revenit și cele două premii individuale. Gabriel Coșa a fost desemnat cel mai bun portar, iar Bogdan Vizitiu a fost golgheterul turneului.

Echipa din Roman a fost compusă din: Gabriel Coșa, Claudiu Bălăiță, Doru Baleș, Adrian Gherca, Rareș Marin, Victor Manda, Mădălin Damian și Bogdan Vizitiu.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!