Home

Echipa de minifotbal a Romanului, învingătoare la Cupa Mărțișorul în Bacău

Reprezentanta Romanului, echipă formată din jucători care sînt legitimați la Oz-er Golden, a cîștigat prima ediție a Cupei „Mărțișorul” la minifotbal, competiție organizată în Bacău la baza sportivă TNT, la sfîrșitul săptămînii trecute.

 

 

Chiar dacă își anunțaseră participarea mai multe echipe de minifotbal din Moldova, numărul participantelor s-a redus la patru. Competiția a avut loc pe teren acoperit, în balon, iar condițiile de joc au oferit fotbaliștilor romașcani cadrul propice pentru a-și etala tehnica și a cîștiga toate cele trei partide disputate. În primele două meciuri, Golden Roman a cîștigat la scor, înscriind de fiecare dată cîte șapte goluri: 7-1 cu Victoria Vaslui și 7-3 cu Andisimo Bacău. În celelalte partide se înregistraseră rezultatele: Mesagerul – Andisimo 6-2, Mesagerul – Victoria Vaslui 5-3, Victoria – Andisimo 7-4. Finala le-a adus față în față pe Golden Roman și Mesagerul Bacău, adică echipele care cîștigaseră pînă atunci. Cîștig de cauză au avut romașcanii, cu 3-2.

De asemenea, tot reprezentantei Romanului i-au revenit și cele două premii individuale. Gabriel Coșa a fost desemnat cel mai bun portar, iar Bogdan Vizitiu a fost golgheterul turneului.

Echipa din Roman a fost compusă din: Gabriel Coșa, Claudiu Bălăiță, Doru Baleș, Adrian Gherca, Rareș Marin, Victor Manda, Mădălin Damian și Bogdan Vizitiu.

Comentarii

WORDPRESS: 0