Echipa de handbal CSM Roman participă la turneul pentru promovarea în Liga Națională

Home

Echipa de handbal CSM Roman participă la turneul pentru promovarea în Liga Națională

Echipa de handbal feminin CSM Roman va participa, la finalul acestei săptămâni, la Turneul Final al Diviziei A, turneu care va stabili echipele ce vor promova din Divizia A în Liga Națională.

La finalul sezonului regulat, CSM Roman s-a clasat pe locul al patrulea în seria A, loc care nu i-ar fi permis să participe la Turneul Final, însă echipe care s-au clasat mai bine în celelalte serii nu au drept de promovare – formațiile HC Dunărea Brăila (locul 2 în seria A), CS Gloria Bistrița 2018 (locul 3 în seria B) și CSM București (locul 3 în seria C).

Astfel, CSM Roman va participa, în perioada 14-16 mai, la Turneul Final al Diviziei A, ce va fi organizat în localitatea Blejoi, județul Prahova. La turneu s-au mai calificat Corona Brașov și HCF Piatra Neamț (din seria A), CSM Deva și CSM Târgu Jiu (din seria B), CSU Știința București și CSU Neptun Constanța (din seria C), alături de CSM Roman și CSU Oradea (cele mai bune locuri 3, de fapt locuri 4 din serii).

În prima rundă a turnului, sferturile de finală, CSM Roman va întâlni vineri HCF Piatra Neamț, iar dacă va învinge ar urma să întâlnească în semifinale sâmbătă câștigătoarea dintre CSM Deva și CSU Neptun Constanța. Programul competițional este următorul:

Rezultatele partidelor de joc pot fi vizionate accesând site-ul Federației Române de Handbal – https://frh.ro/clasament.php?id=640.

Primele două clasate la Turneul Final vor promova în Liga Națională, iar echipele clasate pe locurile 3 și 4 vor disputa meciuri de baraj pentru promovare cu locurile 11 și 12 din Liga Națională. De asemenea, ocupantele locurilor 5-8 de la Turneul Final au dreptul să se înscrie în Liga Națională, în cazul în care una sau mai multe echipe nu se înscriu.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0