Prima paginăActualitate

Duminică va avea loc o nouă extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale

Dimensiune text

Vor intra în competiţie bonurile fiscale emise în luna august 2015.

Duminică, 20 septembrie, va fi organizată o nouă extragere în cadrul loteriei bonurilor fiscale. Vor participa la loterie bonurile emise în perioada 1-31 august 2015. Fondul de premiere pentru extragerea lunară va fi 1.000.000 de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Totodată, Ministerul Finanţelor Publice anunţă că va organiza, în luna decembrie 2015, o extragere ocazională cu prilejul sărbătorilor de iarnă, la care vor participa bonurile fiscale emise în perioada 1 septembrie – 31 noiembrie 2015.

În urma centralizării bonurilor fiscale câştigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale din data de 19 iulie, au existat doar patru cereri de revendicare a premiilor, nefiind, astfel, depăşit, numărul maxim de premii stabilit de lege (cel mult 100 de premii). În urma extragerii au fost desemnate câştigătoare bonurile fiscale emise în data de 1 iunie, având valoarea de 509 lei. Valoarea unui premiu, rezultată ca urmare a împărţirii fondului lunar de premiere, în cuantum de 1.000.000 lei, la numărul total al bonurilor fiscale câştigătoare revendicate în termenul legal de 30 de zile de la data extragerii, este astfel de 250.000 lei, venit care se impozitează cu o cotă de 16%. Printre cei patru norocoşi nu se numără niciunul din judeţul Neamţ.
Ministerul Finanţelor Publice va plăti premiile în termenul prevăzut de lege, respectiv 60 de zile de la expirarea perioadei de revendicare, cel mai târziu în data de 17 octombrie 2015, după verificarea prealabilă de către Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, prin direcţiile regionale antifraudă fiscală, a autenticităţii şi realităţii bonurilor fiscale depuse în vederea revendicării premiilor.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0