DUKA – totul pentru bucătărie într-un singur loc

HomeSlide news

DUKA – totul pentru bucătărie într-un singur loc

O bucătărie bine echipată cu tot ceea ce ai nevoie, dar în același timp o bucătărie în care să îți petreci timpul de drag, nu numai pentru că trebuie… acesta poate fi visul multor oameni. Și pentru că nu de puține ori imposibilul devine posibil, DUKA îți oferă această șansă: de a avea în bucătăria ta tot ce îți dorești și de a achiziționa totul dintr-un singur loc.

Un secol de existență 

Brandului DUKA i s-au pus bazele în 1920, atunci când suedezul Hjalmar Blomkvisto a pus în vânzare primele produse din sticlă și porțelan care aveau să ajungă recunoscute la nivelul întregii țări. Mai târziu, compania ajunge recunoscută la nivel internațional, iar astăzi se bucură de un secol de existență, de un secol în care a satisfăcut cerințele clienților în ceea ce privește dotarea bucătăriilor cu toate accesoriilor de care este nevoie.

O gamă diversificată de produse într-un singur loc 

Cu DUKA este mai ușor să achiziționezi tot ceea ce îți este necesar într-o bucătărie, pentru că acesta este locul în care găsești o mare varietate de produse și accesorii de calitate. În oferta magazinului nostru poți găsi:

  • articole pentru prepararea ceaiului și a cafelei: zaharnițe și căni pentru lapte, cafetiere și ceainice pentru cafea și ceai, cești pentru cafea cu sau fără farfurii, infuzoare pentru ceai, termosuri și căni termo sau prese franceze;
  • veselă de masă și servire: farfurii și boluri, platouri și tăvi, tacâmuri și diverse recipiente pentru servirea băuturilor;
  • vase pentru gătit: oale și caserole, tigăi și tigăi wok, tăvi și vase de copt, seturi pentru fondue și creme brulee, forme de copt și alte accesorii pentru gătit;
  • accesorii pentru bucătărie și bar;
  • articole textile, decorațiuni și lămpi pentru amenajarea bucătăriei;
  • electrocasnice pentru bucătărie;
  • articole și accesorii pentru mese în aer liber.

De ce să alegi articolele și accesoriile DUKA?

Remarcabilă este, înainte de toate, calitatea cu care brandul și-a obișnuit clienții. Este calitatea scandinavă pe care brandul o promovează și de care te poți bucura acum și în România. Mai mult decât atât, poți găsi într-un singur loc toate articolele și accesoriile de care ai nevoie pentru o echipare completă a bucătăriei tale, ceea ce îți va facilita în mod considerabil munca de căutare și identificare a soluției potrivite în acest sens.

Și să nu uităm de aspectul impecabil al acestor produse, un aspect care impresionează tocmai prin simplitatea proprie designului scandinav autohton.

Produsele create sub brandul DUKA sunt mai mult decât accesorii pentru bucătărie, sunt soluții care fac viața mai confortabilă şi mai plăcută. Compania investește constant în dezvoltarea de tehnologii ce permit obținerea unor produse durabile, cu impact minim asupra mediului înconjurător şi a ecosistemului. Toate accesoriile DUKA sunt sustenabile, gândite să satisfacă chiar şi cele mai pretenţioase gusturi și preferinţe.

Comentarii

WORDPRESS: 0