DSP Neamț: 280 de persoane din județ în izolare, 4 în carantină

HomeSanatate

DSP Neamț: 280 de persoane din județ în izolare, 4 în carantină

 

Marți după-amiază, 3 martie, Direcția de Sănătate Publică (DSP) Neamț a emis o nouă informare zilnică, în contextul pericolului reprezentat de coronavirusul COVID-19.

Astfel, DSP Neamț precizează că astăzi, la ora 14:30, de pe teritoriul județului Neamț s-au raportat la Centrul Național de Supraveghere și control al Bolilor Transmisibile următoarele informații: 280 de persoane în izolare la domiciliu (cu 30 mai multe ca în ziua precedentă), dintre care două izolate în secția Psihiatrie, și patru persoane în carantină. Până în prezent, toate persoanele aflate în supraveghere și monitorizare zilnică în județul Neamț sunt afebrile, asimptomatice. Au ieșit din supraveghere încă două persoane.

Ministerul Sănătății a emis un ghid cu măsurile pe care trebuie să le urmeze cei care se întorc în România dintr-o zonă afectată de coronavirus, care pot fi accesate la acest link.

Lista actualizată a regiunilor și localităților din zona roșie și zona galbenă cu transmitere a COVID-19 este disponibilă pe site-ul DSP Neamț, la acest link, alături de noi recomandări de conduită în prevenirea răspândirii coronavirusului COVID-19, disponibile aici.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0