Prima paginăActualitate

Drumul Roman – Piatra Neamț, redeschis circulației

Drumul Roman – Piatra Neamț, redeschis circulației

Dimensiune text

 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Neamț a anunțat că vineri, începând cu ora 14, a fost redeschis circulației DN 15D, Roman – Piatra Neamț.

Șoseaua fusese închisă vineri dimineață, începând cu orele 7, ca urmare a lipsei de vizibilitate cauzate de viscol și de ninsoarea abundentă, în scopul evitării riscului unor evenimente rutiere majore, zonele cele mai afectate de
ninsori fiind Piatra Neamț – Girov și Ghigoiești – Bozienii de Sus. ISU Neamț precizează că pe celelalte drumuri din județ se irculă la această oră în condiții de iarnă.

Alte două drumuri din județ unde apăruseră probleme din cauza vremii,  DN 15 C Piatra Neamț – Tg. Neamţ și DJ 156A Dobreni – Căciuleşti, au fost deblocate de la ora 11.30.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naţionale, dar și pagina de facebok https://www.facebook.com/cnadnr/ .

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0