Dragoș Moroșanu, președinte de Consiliu Local până în luna septembrie

HomePolitica

Dragoș Moroșanu, președinte de Consiliu Local până în luna septembrie

 

 

Conform regulamentului Consiliului Local Roman, prin rotație, fiecare dintre cei 21 de consilieri locali ocupă, pentru o perioadă de trei luni, funcția de președinte pentru ședințele în care se aprobă proiectele de hotărâre. Începând cu această lună și până în august inclusiv, funcția de președinte de ședință va fi ocupată de liberalul Dragoș-Viorel Moroșanu.

Dragoș Moroșanu este la primul mandat, ocupând funcția de membru în Biroul Politic al PNL. Născut pe 13 octombrie 1984, consilierul este de profesie inginer și lucrează în acest moment la ZF Roman (fostul TRW Airbag Systems). Conform declarației de avere depusă anul acesta pentru 2018, Dragoș Moroșanu deține un apartament în București și unul în Roman, iar împreună cu soția a achiziționat o casă în Roman, în anul 2013. Familia Moroșanu deține trei autoturisme – un BMW, un Mercedes, un Lexus, precum și un ATV. În lunile aprilie și noiembrie ale anului trecut, Dragoș Moroșanu a vândut două autoturisme pentru suma totală de 22.000 de euro. Consilierul liberal nu are conturi, are însă două credite, contractate în 2013 și 2016, de 60.000 de euro, respectiv 5.000 de euro. De la locul de muncă, acesta a încasat, în anul anterior, 51.000 de lei și 10.626 lei din funcția de consilier local, veniturile familiei fiind întregite de soție – care a câștigat 26.700 lei și indemnizația copilului – de 1.008 lei.

Dragoș Moroșanu este membru în comisia de buget-finanțe și votul asupra preluării „mandatului” de președinte de ședințe ale Consiliului Local se va da în ședința ordinară de joi, 19 iunie, ședință publică.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0