Prima paginăSport

Două victorii și un egal pentru handbalistele de la CSM Roman, în turneul de la Brașov

Două victorii și un egal pentru handbalistele de la CSM Roman, în turneul de la Brașov

Dimensiune text

 

turneu brasov handbal 2În acest weekend, echipa de handbal feminin CSM Roman a participat la un nou turneu de pregătire din intersezon, la Brașov, după Trofeul „Roman Vodă Mușat”, pe care l-a câștigat săptămâna trecută. La Brașov, handbalistele romașcane antrenate de Andon Boshkovski au obținut două victorii și un rezultat de egalitate.

Vineri, 26 august, de la ora 19, CSM Roman a întâlnit echipa gazdă, Corona Brașov, căreia i-a administrat a doua înfrângere în decurs de o săptămână, de această dată cu scorul de 28-26, la pauză 14-14. Pentru CSM Roman au înscris: Toskovic – 9, Glibko – 8, Iuganu – 4, Popescu, Stoleru, Chitacu – câte 2, Cîlici – 1.

Sâmbătă dimineață, CSM Roman a întâlnit, de la ora 9, Dunărea Brăila, cu care a terminat la egalitate, 22-22, după ce romașcancele conduseseră la finalul primei reprize cu 13-10. Au marcat pentru CSM Roman: Glibko – 5, Iuganu – 4, Cîlici, Popescu, Toskovic – câte 3, Stoleru – 2, Chitacu, Agrigoroaie – câte 1.

După-amiază, în ultimul meci disputat în cadrul competiției, CSM Roman a trecut de Unirea Slobozia, de care a trecut cu scorul de 20-18 (11-10). Au punctat pentru CSM Roman: Cîlici – 4, Glibko – 3, Popescu, Chitacu, Agrigoroaie, Toskovic, Rusu – câte 2, Iuganu, Tomescu, Vădineanu – câte 1.

Turneul a fost câștigat de Dunărea Brăila, care a învins Unirea Slobozia la o diferență de cinci goluri, față de doar două – CSM Roman.

„A fost un turneu foarte util, din punctul meu de vedere, acolo unde toate jucătoarele au avut posibilitatea să evolueze, să știm unde este nivelul echipei în acest moment, să corectăm lucrurile care mai sunt de corectat până la începutul noii ediții de campionat. A fost o serie de jocuri și de rezultate edificatoare pentru antrenorul CSM Roman, un turneu foarte puternic, care ne-a întrebuințat în mod serios. Am avut două jocuri destul de grele în aceeași zi, unul foarte matinal, apoi unul după-amiază pentru care nu prea am avut timp să ne pregătim, dar e bine că am putut sa vedem comportamentul echipei și în condiții de oboseală, pentru că ne așteaptă un început de sezon foarte aglomerat și cred eu că și din acest punct de vedere a fost un turneu util”, a afirmat viceprimarul municipiului Roman, Lucian Micu.

CSM Roman va începe noul sezon sâmbăta viitoare, 3 septembrie, când urmează a întâlni, de la ora 15, campioana CSM București, în cadrul Supercupei României.

turneu brasov handbal 1

turneu brasov handbal 2

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0