Prima paginăActualitate

Două persoane reținute și 280.000 de țigări de contrabandă confiscate de polițiști

Două persoane reținute și 280.000 de țigări de contrabandă confiscate de polițiști

Dimensiune text

 

 

Miercuri, 13 martie, specialiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Neamţ, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică – IPJ Neamţ și ai Secției de Poliție Rurală Ştefan cel Mare, cu suportul de specialitate al Serviciului de Operaţiuni Speciale Neamţ, au efectuat nouă percheziţii domiciliare în municipiul Piatra Neamţ şi în comuna Bârgăuani. În activitate au fost angrenați și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Neamț.

Conform IPJ Neamț, într-un imobil din Piatra Neamţ, folosit de către un bărbat de 41 de ani, din Republica Moldova, polițiștii au descoperit 280.000 de țigarete, susceptibile a fi provenite din contrabandă, precum şi suma de 5.000 de lei. Față de alte cinci persoane au fost emise mandate de aducere, acestea fiind conduse la sediul poliției pentru a fi audiate. Cele 14.000 de pachete cu țigarete, care aveau aplicate timbre de Republica Moldova și Ucraina, cât și întreaga sumă de bani au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Citește și:   Accident rutier la Gâdinți, un șofer sub influența alcoolului a ajuns cu mașina în șanț

„Polițiștii au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de bărbatul de 41 de ani și față de o femeie de 42 de ani, din Piatra Neamț. Cei doi au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Neamț, sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă cu țigarete. Astăzi, cele două persoane vor fi prezentate de polițiști procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unor măsuri preventive. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanelor implicate”, informează IPJ Neamț.

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0