Dosar penal pentru un minor de 14 ani prins la volan de polițiști

HomeActualitate

Dosar penal pentru un minor de 14 ani prins la volan de polițiști

În noaptea de 22 octombrie, în jurul orei 02:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tîrgu Neamț, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea în trafic, în localitatea Oglinzi, a unui autoturism, condus de un minor în vârstă de 14 ani, din aceeași localitate, informează IPJ Neamț. În cauză a fost întocmit dosar penal, cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În aceeași noapte, în jurul orei 01:10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tîrgu Neamț, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în localitatea Oglinzi, au procedat la oprirea în trafic a unui autoturism condus de un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Tîrgu Neamț. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltate de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Duminică, 22 octombrie, în jurul orei 19:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au procedat la oprirea în trafic a unui autoturism ce se deplasa pe DC 135, în localitatea Tarcău, condus de un bărbat în vârstă de 57 de ani, din județul Bacău. În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că bărbatul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, au mai precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0