Prima paginăRoman

Donație de la inginerul Vasile Balcan pentru Grădinița nr. 6

Dimensiune text

Grădinița cu program prelungit nr. 6 „Petru Poni” din Roman (foto) a primit, recent, o donație din partea inginerului Vasile Balcan, director general la SC Marsat SA Roman.

 

 

Din discuțiile purtate cu coordonatoarea Grădiniței nr. 6, inginerul Vasile Balcan a aflat problemele cu care se confruntă unitatea școlară. „I-am spus domnului director Balcan despre nevoile noastre. A fost foarte receptiv la doleanțele noastre și, în scurt timp, ne-a donat o mașină de spălat și ne-a promis, totodată, că ne va asigura necesarul de paturi pentru copii”, a spus Viorica Gheorghiescu, coordonatoarea Grădiniției nr. 6.

gradinita 6 11031Unitatea școlară funcționează cu trei grupe de preșcolari, în regim de cămin și de grădiniță. Copiii beneficiază de dotări obținute, în principal, din donații sau realizate cu ajutorul părinților. Grădinița nr. 6 funcționează cu șase educatori, șase persoane nedidactice și un administrator.
„Oferim copiilor condiții bune de cazare și masă, iar supravegherea copiilor se realizează de luni până vineri, în intervalul orar 6.00 – 19.00, pentru a da posibilitate părinților care au un program de lucru mai lung să-și poată lua copiii. Oferim preșcolarilor hrană cât mai ecologică, pe care o realizăm chiar în grădiniță”, a precizat coordonatoarea Grădiniței nr. 6.
Printre sponsorii unității școlare s-au mai numărat firmele Interamal și Turoag, din Roman.

COMENTARII

WORDPRESS: 0