Donație de aparatură din partea firmei Marcel pentru Spitalul Roman

HomeSanatate

Donație de aparatură din partea firmei Marcel pentru Spitalul Roman

 

 

În prag de Sărbători, Spitalul Municipal de Urgență Roman a primit un cadou de la reprezentanții SC Marcel SRL, un ecocardiograf modern destinat secției Cardiologie, donație în valoare de 38.500 de euro fără TVA, noul aparat fiind prezentat joi, 20 decembrie, de conducerea spitalului și de reprezentanții firmei Marcel.

„Acest cadou din partea societății Marcel este binevenit. Un act medical de calitate înseamnă și o continuă modernizare a echipamentului medical din spital. Mulțumim domnului Iacob, mulțumim doamnei doctor Alina Ramona Ciocan, medicul șef al secției Cardiologie care a făcut lobby pentru acest aparat modern, de ultimă generație”, a afirmat managerul Spitalului Municipal de Urgență Roman, medicul Maria Andrici.

„Mulțumesc pentru ajutorul și sprijinul pe care l-am primit din partea firmei Marcel în această lună a cadourilor. Este un cadou foarte important pentru noi, un ecocardiograf care are un soft mai special, care ne va ajuta în depistarea mai rapidă a unor afecțiuni la anumite categorii de pacienți. Adresabilitatea pacienților cardiologici la spitalul nostru este foarte mare, iar noi vom mări echipa din luna ianuarie cu o nouă colegă și, pentru a ne putea efectua activitatea cât mai bine, atât pentru noi, cât și pentru pacienții noștri, prietenii noștri ne-au venit în ajutor și în această lună, cu acest ecocardiograf mai special. Acest aparat are un soft special la care eu m-am gândit prin prisma pacienților oncologici. Noi avem foarte mulți pacienți oncologici urmăriți în spitalul nostru în secția Oncologie, care își fac chimioterapia la noi, iar noi trebuie să îi urmărim ecocardiografic, iar acest soft îi va ajuta și pe ei, dar și pe noi, să depistăm în faze mult mai incipiente anumite afecțiuni, ceea ce îi va ajuta în continuarea chimioterapiei”, a afirmat Alina Ramona Ciocan, medic specialist cardiologie, medic șef al secției Cardiologie din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Roman.

„Compania Marcel se bucură să fie alături de comunitatea din orașul Roman. Am făcut acest gest deoarece orașul acesta și spitalul acesta ne-au ajutat de fiecare dată când am avut și noi nevoie în calitate de pacienți. Marea majoritate a angajaților noștri vin și fac naveta din orașul Roman, o parte din magazinele noastre sunt aici în orașul Roman și, până la urmă, oriunde am încerca să mergem, tot de aici ne tragem și tot aici ajungem. Ne bucurăm și noi că am putut să facem un bine comunității, ne bucurăm că doamna doctor Ciocan a avut inițiativa de a ne contacta. La început și pentru noi a fost ceva nou, am crezut că va fi greu, pentru că, de regulă, făceam sponsorizări în produse persoanelor nevoiașe din zona Romanului și împrejurimi, iar anul acesta am decis ca o mare parte din suma pe care o aveam alocată acestui domeniu al sponsorizărilor să vină și pentru sănătate. Astfel, am pus umărul la a moderniza spitalul Roman și intenționăm să facem acest lucru și în anii viitori”, a afirmat Edward Iacob, director în cadrul societății Marcel.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0