Prima paginăEconomie

Doina Cepalis, o femeie de afaceri de succes recunoscută la Gala „Women in Power”

Dimensiune text

Doina Cepalis a fost recompensată pentru succesul în afaceri cu premii și distincții din partea unor instituții prestigioase. O ultimă recunoaștere a primit miercuri, 6 martie, din partea organizatorilor Galei „Women in Power”.

 

Foto: businessmagazin.ro 

 

Revista online Business Magazin a premiat cele mai influente femei din domeniul afacerilor, cu prilejul Galei „Women in Power”, la care au participat mai mult de 300 de invitați. Andreea Esca, realizator și prezentator al știrilor PRO TV, alături de Cristian Hostiuc, director editorial Ziarul Financiar și Business Magazin, au prezentat poveștile de succes ale celor mai puternice femei din România. Moderatorii au avut ca invitați de onoare la dezbaterea despre viziunea femeilor la putere și stilul de management feminin șase femei care se bucură de recunoaștere și succes în diferite domenii: Oana Pellea, Monica Iavorschi, Andreea Răducan, Doina Cepalis, Andreea Paul și Andreea Mihai.

doina cepalis 08031„Sunt onorată, mândră și recunoscătoare pentru ceea ce mi se întâmplă. Mulțumesc celor care au contribuit la ceea ce eu am ajuns să fiu și să fac. Sunt onorată să fiu inclusă în categoria campionilor, a femeilor pentru care performanța a ajuns un mod de viață, o țintă permanentă a existenței. Sunt mândră să împart această onoare cu partenerii și colaboratorii, cu angajații care au înțeles că fără a face mici sau mai mari sacrificii nu putem avea rezultatele muncii noastre, așa cum ni le dorim. Am ales tenacitatea, munca fără limite, implicarea în viața socială a comunității, altfel spus am ales ceea ce, în mod obișnuit, refuză politicienii. Nu a fost greu, sau foarte greu, deoarece am fost educată să lupt, să depășesc obstacole, să caut soluții atunci când problemele par să nu aibă soluții. A fi vizionar, a face prognoze, a te folosi de oportunități și a pune istoria să lucreze pentru tine atrage șanse mari de succes. Dacă nu știi să alegi în viață între o luptă pentru putere, succes și satisfacție poți ajunge în situația de a fi la limita dintre fericire și nefericire, dintre succes și insucces, dintre o viață prosperă sau una în care să ai pe conștiință destinul a sute sau mii de familii. Ca om de afaceri, mai ales femeie, nu mai ai de ales, trebuie să ridici ștacheta, ca în sport sau cercetare, până la nivelul la care membrii comunității te recunosc sau te declară erou pe frontul luptei cu realitățile vieții, pe cele care, în mod obișnuit, nu le văd. Dacă este să-mi asum vreun merit, este acela de a vedea, de a previziona, de a anticipa ceea ce ar trebui, în mod fericit, să ni se întâmple, pentru ca mie, familiei mele, prietenilor și partenerilor mei să le fie mai bine, să trăiască mai bine. Asta face diferența pentru care mă simt mândră, onorată și recunoscătoare”, a declarat Doina Cepalis (foto stânga), administrator al societății Te-Rox, firma desemnată în 2012 ca fiind cu cea mai dinamică dezvoltare din România.

doina cepalis gala woman in power 3Cele zece femei premiate în cadrul Galei „Women in Power” s-au remarcat prin rezultatele lor deosebite și prin carierele de succes pe care au reușit să le construiască, în sfera afacerilor: Ioana Filipescu – Raiffeisen Bank, Monica Iavorschi – Arctic, Irina Socol – Siveco, Manuela Nestor – NNDKP, Dana Cortina – Porsche Auto, Violeta Ciurel – AXA Life Insurance, Roxana Rasu – Sephora, Cornelia Nicolae – Stefanel, Adina Pascu – P&G și Detergenți SA, Denisa Mateescu – MasterCard și Sorana Georgia – Billa.

Cu ocazia Galei „Women in Power”, Business Magazin a lansat a doua ediție a catalogului „200 cele mai puternice femei din business”, în paginile căruia sunt prezentate 200 de povești de succes, principiile de viață și de carieră ale celor mai importante femei din România aflate în poziții de conducere, printre care și Doina Cepalis.

Aflat la cea de-a doua ediție, catalogul a adunat un număr impresionant de nume-cheie ale mediului de afaceri local, cuprinzând mai mult decat simple ierarhii legate de valoarea cifrei de afaceri sau profitul obținut. Catalogul va fi disponibil începând cu data de 11 martie și este o sursă de informație reală pentru manageri, experți în resurse umane, consultanți, manageri de marketing și vânzări, manageri financiari și un etalon pentru tinerele aflate la început de carieră.COMENTARII

WORDPRESS: 3
 • specialistul in economie 8 ani

  Vrajeala de 2 bani pentru fraieri. Pai cum sa nu aiba succes bancile (inclusiv Raiffeisen) daca nu negociaza contractele de creditare cu fiecare client in parte asa cum faceau bancile acum vreo 300, 400 de ani (cam cand au aparut pe lumea asta) si nici nu vor sa-si asume nici un risc? Cica iti imprumuta bani ca sa incepi o afacere, dar daca nu merge, ei nu vor sa auda de pierdere. Ei vor sa imparta numai castigul cu partenerul de afaceri (debitorul) nu si pierderea. Cum sa nu castige bani firmele de asigurari daca iti ofera pachete intregi de servicii de asigurari pentru n-spe riscuri, desi nu ai decat cateva riscuri pentru care ai vrea sa te asiguri, iar restul din pachet le platesti degeaba. Cum sa nu aiba compania austriaca (fosta romaneasca) Petrom cel mai mare profit din istorie cand extrage petrolul din pamantul Romaniei cu cativa centi litrul si vand la pompa benzina cu 1,20 euro litrul? Cum sa nu ai succes daca guvernele iti creaza numai avantaje (contra cost bineinteles, ca nica’ nu-i moka)? Asta e capitalismul lu’ Barroso, Merkel, Reding, Basescu, Macovei, Udrea si altora de teapa lor. Au romanii o vorba: „Muntii nostri aur poarta, noi cersim din poarta in poarta”. Sa nu dea Dumnezeu poporului asta cat poate el sa indure! Amin.

  • poporul vesel 8 ani

   „(Bancile)…Cica iti imprumuta bani ca sa incepi o afacere, dar daca nu merge, ei nu vor sa auda de pierdere. Ei vor sa imparta numai castigul cu partenerul de afaceri (debitorul) nu si pierderea. …”

   Perfect normal.
   Afacerea bancii este SA IMPRUMUTE BANI si NU sa FIE PARTENER (sau investitor) la alte afaceri (brutarie , coafor , sapat de cavouri etc).
   Daca o banca ar accepta sa participe la pierderile unei firme unde isi investeste banii atunci si-ar impune din start propriul management si propriul plan de afacere. Nu ar lasa acei bani la cheremul unor necunoscuti.

   Orice „intreprinzator” doreste sa ia banii de la banca fara grija unui sef suplimentar deasupra capului in persoana unui bancher.

   Ori acest lux costa !

 • fg 8 ani

  Doinita este cea mai capabila femeie de afaceri din Roman!!

  Felicitari!