Prima paginăActualitate

Doi tineri au fost reținuți la Roman pentru trafic de droguri

Doi tineri au fost reținuți la Roman pentru trafic de droguri

Dimensiune text

 

Miercuri, 1 martie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamţ au organizat o acţiune pe raza municipiului Roman și orașului Târgu Frumos, din județul Iași, pentru combaterea traficului ilicit de droguri, de risc și de mare risc.

„În urma acţiunii flagrante realizate în municipiul Roman, doi tineri, de 28 și 29 de ani, ambii din Târgu Frumos, au fost reținuți, asupra lor fiind găsită cantitatea de aproximativ zece grame substanță vegetală de culoare verde olive în stare uscată cu aspect de canabis, destinată comercializării”, informează IPJ Neamț.

În urma flagrantului, polițiștii au efectuat patru percheziții domiciliare, ocazie cu care la domiciliul unei femei de 57 de ani, din Târgu Frumos, a mai fost găsită cantitatea de aproximativ 50 grame substanță vegetală de culoare verde olive în stare uscată, cu aspect de canabis destinată comercializării, două cântare electronice folosite la porționarea și cântărirea substanțelor, precum și sumele de 150 euro și 1.500 lei provenite din activitatea infracţională. Totodată, în locuința unui tânăr de 26 de ani a mai fost găsită cantitatea de aproximativ 1,5 grame substanță vegetală de culoare verde olive în stare uscată, cu aspect de canabis, mai precizează comunicatul IPJ Neamț.

Cele patru persoane au fost reținute de polițiști, sub coordonarea procurorului Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Neamţ, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, deţinere de droguri de risc și de mare risc în vederea consumului propriu și comercializare de substanțe cu efect psihotrop. Astăzi urmează să fie prezentați Tribunalului Neamţ cu propunere de arestare preventivă. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în cooperare cu Serviciul de Operațiuni Speciale Neamț și Poliția orașului Târgu Frumos, sub coordonarea procurorului DIICOT – Biroul Teritorial Neamţ.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0