Doi răniți după ce un autoturism s-a răsturnat, la Ion Creangă

HomeActualitate

Doi răniți după ce un autoturism s-a răsturnat, la Ion Creangă

 

 

Marți după-amiază, 8 ianuarie, două persoane au fost rănite după ce un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile, în comuna Ion Creangă, în jurul orei 16.30. Conform ISU Neamț, conducătorul auto a suferit o plagă la nivelul capului, iar un pasager din mașină a acuzat dureri costale.

Conform IPJ Neamț, din primele cercetări ale polițiștilor a reieșit că accidentul s-a petrecut în timp ce un bărbat de 45 de ani, din Ion Creangă, a condus un autoturism pe drumul județean DJ 207C dinspre Roman spre județul Vaslui, iar la ieșirea din localitatea Ion Creangă nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, pierzând controlul asupra volanului, după care a părăsit partea carosabilă și s-a oprit pe un teren viran.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, precum și a unei pasagere aflate în autoturism, o femeie în vârstă de 70 de ani din aceeași localitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, a precizat agent de poliție Georgiana Moșu, din cadrul Compartimentului Relații Publice al IPJ Neamț.

 

 

 

Foto: ISU Neamț

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0