Prima paginăActualitate

Doi bărbați dați dispăruți au fost identificați de polițiști

Doi bărbați dați dispăruți au fost identificați de polițiști

Dimensiune text

 

Marți, 10 decembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au desfășurat activități de căutare a unui bărbat de 50 de ani, din Icușești, cu afecțiuni medicale, dat dispărut de pe raza comunei Războieni. Căutarile, care au fost desfășurate și pe timpul nopții s-au efectuat cu sprijinul pompierilor din cadrul ISU Neamț, a jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț și a 25 de voluntari de pe raza comunei Războieni. Miercuri dimineață, bărbatul a fost găsit în pădurea din punctul Bozu, de pe raza comunei Războieni.

Tot miercuri, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați de către un bărbat de 38 de ani, din Iași, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe DN 2 – E 85, în apropiere de Trifești, a oprit autoturismul întrucât pasagerul, un bărbat de 78 de ani, se simțea rău. Bărbatul în cauză a coborât din autoturism, iar după câteva minute, conducătorul auto, observând că acesta nu mai revine, a coborât și a început să îl caute prin apropiere. Întrucât nu l-a găsit, a solicitat intervenția polițiștilor prin apel 112.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje de poliție și un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman, care au procedat la căutarea bărbatului. După aproximativ patru ore de căutări, acesta a fost găsit în apropiere de Halta Trifești, într-o zonă cu vegetație abundentă, fiind incoerent în vorbire și având o stare de hipotermie. Bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD iar în urma îngrijirilor medicale, a fost predat familiei. Acesta a declarat că nu poate preciza circumstanțele în care s-a rătăcit și nu a fost victima vreunei infracțiuni, informează IPJ Neamț.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0