HomeTimp liberLifestyle

Doamnele şi domnişoarele, sărbătorite în restaurante de 8 Martie

black wolfToate restaurantele din Roman au organizat petreceri speciale pentru doamne şi domnişoare, cu ocazia zilei de 8 Martie. Meniuri la preţuri avantajoase, muzică pe toate gusturile şi foarte multe surprize au fost pregătite special pentru a sărbători Ziua Internaţională a Femeii.

Restaurantul Royal i-a invitat, pentru aceasă ocazie, pe artista Olga Ciolacu şi formaţia Ambiance, care vor fi responsabili cu voia bună a celor prezenţi. Meniul festiv este disponibil la preţul de 140 de lei.

Restaurantul Piano Lounge, din cadrul Hotelului Roman, va fi gazda unui concert extraordinar de 8 Martie, susţinut de Laurenţiu Cazan, împreună cu Marian Ionescu şi trupa Undercover. Participarea la eveniment, împreună că meniul special pregătit pentru această ocazie, va costa 150 de lei.

Ziua feminităţii este sărbătorită şi la Pensiunea Mara. Sâmbătă seara, atmosfera va fi întreţinută de formaţia Real, condusă de Costel Preda. Organizatorii asigură, pentru cei interesaţi, transportul gratuit din Roman. Meniul festiv va costa 100 de lei de persoană.

Restaurantul Casa Caroly oferă bărbaţilor posibilitatea de a sărbători femeile din viaţa lor într-un decor elegant, cu un meniu rafinat, la numai 75 de lei de persoană. Atmosfera va fi întreţinută de DJ Iulian Rugină.

euphoriaZiua Femeii este sărbătorită şi la restaurantul Grand Faraon. Pentru numai 65 de lei de persoană, începând cu ora 19, invitaţii se vor distra alături de formaţia Oranj.

Restaurantul SARA oferă posibilitatea romaşcanilor de a sărbători Ziua Femeii într-un decor elegant, savurând un meniu festiv, disponibil pentru 75 de lei, acompaniat de muzică live.

De 8 Martie, restaurantul Mariko Inn invită romaşcanii la un show special, marca Horia Brenciu. Preţul unui bilet este 250 de lei de persoană şi include, pe lângă concert, un meniu rafinat în ton cu petrecerea, precum şi alte momente de bună dispoziţie cu formaţia Focus Show, din Iaşi.

Casa Veche Roman a pregătit un eveniment deosebit pentru 8 Martie, avându-l ca invitat special pe Mircea Baniciu. Acesta va susţine un concert alături de Vlady Cnejevici – claviaturi şi Teo Boar – chitară. Intrarea la concert costă 40 de lei şi include o băutură.

Cluburile din Roman au pregătit şi ele petreceri tematice în cinstea reprezentantelor sexului frumos. The Union oferă, în întreaga seară de 8 Martie, shot-uri gratis pentru toate doamnele şi domnişoarele prezente. Responsabil cu muzica va fi Dj Alex Pintilie.

United Pub Roman sărbătoreşte Ziua Femeii alături de cocktail-uri cu şi fără alcool din partea casei pentru toate doamnele şi domnişoarele prezente.

Sâmbătă, 8 Martie, începând cu ora 22.00, reprezentantele sexului frumos sunt invitate la Club Black. Fetele prezente vor primi shot-uri din partea casei şi vor putea participa la o tombolă cu premii: o şedintă foto, o şedinţă de stilizat sprâncenele şi coafat, un voucher pentru extensii unghii şi un premiu special, surpriză din partea Black Wolf. Muzica va fi asigurată de Dj Omar Amo.

Clubul Euphoria este o altă destinaţie de distracţie pentru doamne şi domnişoare în seara de 8 Martie. Organizatorii au pregătit oferte speciale la băuturi.

Articol mai vechi

Comentarii

WORDPRESS: 0