Directorii trag ponoasele pentru notele elevilor

Miercuri, directorii de licee și de școli generale din județ vor trage ponoasele pentru rezultatele foarte slabe înregistrate de elevii lor la simularea organizată de Inspectoratul Școlar Județean Neamț în urmă cu două săptămâni.

 

 

Conducerea inspectoratului școlar a convocat o ședință de lucru, la care principalul subiect de pe ordinea de pe zi îl va reprezenta discutarea rezultatelor de la simulare și a planurilor de măsuri propuse pentru ca dezastrul să nu se repete și când elevii vor da examenul cu adevărat. Pe lângă acest subiect, vor mai fi în discuție programul olimpiadelor naționale, admiterea la liceu, programul pentru săptămâna „Să știi mai multe, să fii mai bun”, alături de probleme curente din școli.
„Chiar dacă, aparent, ne pregătim de vacanță, ne așteaptă o perioadă foarte aglomerată. Este vorba de pregătirea olimpiadelor naționale, județul Neamț fiind gazdă a olimpiadei naționale de chimie. De asemenea, foarte mulți elevi ai noștri vor pleca în întreaga țară, la etapele naționale pentru diverse discipline, și vrem să ne asigurăm că totul se va desfășura conform regulamentelor. Ne apropiem de examenele naționale și de admiterea la liceu, toate momente importante ale anului școlar, care trebuie pregătite foarte bine, din timp”, a spus inspectorul școlar general adjunct Gabriela Banu.


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • anonimus 5 ani

    Dupa ce DIRECTORI sunt la ora actuala pe la unele scoli – asa elevi , daca directorii au cica facultate ……………………… la CNRV…………………
    COMPLETATI CE VRETI
    Rezultatele elevilor nu se pot lua decat daca se va lucra ffff serios din partea ambelor parti: ELEVI – INVATATORI / PROFESORI

  • error: Content is protected !!