Prima paginăEducatie

Director nou la Școala Bălușești

Dimensiune text

În locul directoarei Elena Antăl, reclamată de colegi pentru comportament abuziv, a fost numită profesoara Adriana Asaftei.

 

 

Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Neamț a decis, în ședința de luni, 18 februarie, demiterea din funcția de conducere a directoarei Elena Antăl, de la Școala Bălușești (foto). În locul acesteia a fost numită profesoara Adriana Asaftei. Aceasta va ocupa funcția cu detașare, până la data de 1 septembrie 2013, în condițiile în care Ministerul Educației nu va organiza până atunci un concurs pentru ocuparea funcției de director. Adriana Asaftei va fi instalată oficial în funcție marți, 19 februarie.

„Hotărârea Consiliului de Administrație a avut la bază concluziile desprinse din raportul întocmit de echipa de inspectori care a analizat la fața locului situația de la Școala Bălușești, după ce mai mulți profesori s-au adresat în scris inspectoratului școlar, reclamând comportamentul abuziv al directoarei. Cele mai multe dintre situațiile prezentate s-au dovedit a fi întemeiate și, pentru a nu prelungi starea conflictuală dintre profesori și conducerea școlii, s-a hotărât înlocuirea directoarei înainte de încheierea delegației”, a spus inspectorul școlar general Viorel Stan.

[sam_ad id=”111″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 5
 • parinte 8 ani

  Desi cam tarziu,ati facut dreptate domnule inspector general.
  Mai trebuie sa reparati si alte nedreptati pe care le-ati facut.

 • Leana' 8 ani

  FELICITARI
  VEDETI CA SE POATE …LA VREMRI NOI OAMENI NOI
  BAFTA DOAMNEI ADRIANA

 • alt cetatean 8 ani

  Speram sa nu colaboreze cu Alexe sa avem iar de a face cu multe neplaceri , succes Adriana

 • se pare ca in sfarsit a avut loc schimbarea mult asteptata. sa speram ca simpatiile, nedreptatile si orgoliile vor disparea. conducatorul trebuie sa aiba spirit de echipa, sa promoveze sanse egale pentru toti, sa ia decizii clare atunci cand trebuie,sa judece drept si corect, sa aprecieze activitatea muncita si sa lupte pentru a ridica prestigiul institutiei iar barfa, nedreptatea si bisericutele nu trebuie sa existe……succes noului director al scolii si mai ales succes pentru un management corect ……… prietenii nu exista decat in viata personala………iar cum o vorba spune sa nu se amestece viata personala cu cea particulara asa trebuie sa fie si la scoala Balusesti.

 • Cineva 8 ani

  ,,Succes” si d-nei Antal! Cum se va simti in cancelarie (ca acum a parasite biroul) langa colegii pe care i-a privit de sus atata timp? Pacat ca nu si-a dat seama ca functia nu este pe viata, dar colegii raman in scoala!