Prima paginăEconomie

Direcția de Asistență Socială face angajări

Direcția de Asistență Socială face angajări

Dimensiune text

 

Direcția de Asistență Socială Roman caută să angajeze, pe perioadă nedeterminată, trei persoane pentru casierie și Serviciul de asistență medicală comunitară și școlară. Anunțul este publicat pe site-ul oficial al Primăriei municipiului Roman, www.primariaroman.ro.

Direcția de Asistență va organiza concurs pentru ocuparea postului de casier la Biroul financiar contabilitate, pentru care se cer studii liceale cu diplomă de bacalaureat; curs operare calculator cu diplomă/certificat și o vechime în muncă de 5 ani. Un alt post liber este cel de asistent medical debutant la Serviciul asistență medicală comunitară și școlară, cei interesați trebuind să aibă studii postliceale sanitare absolvite cu diplomă  și certificat membru eliberat de OAMGMAMR, care atestă dreptul de exercitare a profesiei de asistent medical. Vechimea în muncă nu este necesară pentru acest post. Tot în cadrul acestui serviciu se mai caută pentru angajare un asistent medical principal, pentru care cei înscriși trebuie să aibă studii postliceale sanitare absolvite cu diplomă; certificat membru eliberat de OAMGMAMR, care atestă dreptul de exercitare a profesiei de asistent medical; certificat care să ateste gradul principal și o vechime în specialitatea studiilor de 5 ani.

Dosarul de concurs se depune în termen de 10 zile lucrătoare de la data afişării anunţului, respectiv până la data de 25.09.2017, ora 15:00, la sediu Direcției, din strada Alexandru cel Bun, nr.3. Proba scrisă este programată pentru data de 3 octombrie.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0