Prima paginăEconomie

Dezbatere publică pe tema construirii retail park-ului de la fosta IMR, a unui centru de imagistică RMN și a unor locuințe

Dezbatere publică pe tema construirii retail park-ului de la fosta IMR, a unui centru de imagistică RMN și a unor locuințe

Dimensiune text

 

Primăria municipiului Roman organizează vineri, 25 august, de la orele 10.00, în sala de ședințe a instituției, mai multe dezbateri pe tema oportunității aprobării unor planuri urbanistice. Este vorba despre mai multe investiții ce se doresc a se realiza în oraș, dar pentru care, pe lângă aprobarea Consiliului Local, se impune și opinia cetățenilor interesați.

Astfel, pentru realizarea documentațiilor urbanistice, se vor supune dezbaterii publice trei proiecte. Este vorba despre construirea de locuințe colective cu spații comerciale la parter, un imobil ce ar urma să fie ridicat de un investitor privat pe strada Dobrogeanu Gherea, nr. 43, pe terenul de vizavi de clinica IMC. Un alt proiect lansat în dezbatere publică vizează construirea unui retail park pe terenul pe care au funcționat Fontax și Umaro, fosta IMR, teren privat și care se dorește a fi transformat într-un centru multifuncțional. Un alt subiect pentru dezbatere este legat de construirea unui centru de imagistică, dotat cu RMN, în Policlinică, în prelungirea actualului centru unde se găsește computerul tomograf.

Informații suplimentare despre aceste proiecte pot fi consultate pe site-ul Primăriei municipiului Roman, la adresa  http://primariaroman.ro/inf_publ.php.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0