Descoperă deliciile autentice la noul magazin CASA CĂPRARU din Horia

HomeAdvertorial

Descoperă deliciile autentice la noul magazin CASA CĂPRARU din Horia

Din luna decembrie, CASA CĂPRARU a deschis porțile unui nou capitol în povestea sa culinară, o poveste care îmbină tradiția și inovația. Noul magazin CASA CĂPRARU, situat în Horia, pe DN 15D la ieșirea din localitate spre Piatra Neamț (după Austrotherm), reprezintă un nou simbol al gustului autentic și al cărnii de calitate.

Brandul CASA CĂPRARU este recunoscut pentru produsele sale proaspete și autentice, iar noul magazin din Horia de pe DN 15D nu face excepție, acolo unde clienții vor fi întâmpinați de un adevărat paradis al aromelor, un spațiu unde prospețimea, calitatea și tradiția se întâlnesc.

CASA CĂPRARU vă oferă și la noul magazin din Horia o gamă diversificată de produse proaspete, specialităţi, cârnaţi, salamuri, produse de sezon – preparate tradiționale din carne de vită, porc, oaie și pasăre. Salamuri, cârnați, tobă, mititei, lebăr, kaiser, șuncă – toate aceste delicii pot fi descoperite în magazinul CASA CĂPRARU, iar fiecare produs este o declarație de calitate și pasiune pentru carne.

Prețuri de producător, fără adaosuri comerciale

Doar la magazinul CASA CĂPRARU, din Horia, găsiți aceleași produse de înaltă calitate, proaspete și delicioase, la prețuri de producător, fără adaosuri comerciale.

 

Fabrica de preparate din carne CASA CĂPRARU, devenit un nume de încredere în industria cărnii, a luat ființă în anul 2021. Situată în proximitatea DN 15D, lângă Austrotherm, fabrica este echipată cu utilaje performante de ultimă generație. Aici, tradiția se împletește cu tehnologia modernă, pentru a oferi preparate de cea mai înaltă calitate.

Într-o fabrică de produse alimentare tradiționale, igiena este o prioritate absolută. Profesionalismul și pasiunea angajaților CASEI CĂPRARU se reflectă în fiecare preparat pe care îl produce, implicați în fiecare etapă a procesului de fabricație pentru a oferi produse de cea mai înaltă calitate. Echipamentele de la CASA CĂPRARU cuprind utilaje noi și profesionale, autorizate conform standardelor de igienă și siguranță alimentară.

Sunteți invitați să călcați pragul noului magazin CASA CĂPRARU din Horia și să vă bucurați de autenticitatea gustului inconfundabil al preparatelor tradiționale din carne, să descoperiți tradiția și calitatea într-o experiență culinară cu adevărat deosebită.

CASA CĂPRARU – produse meșteșugite cu pasiune, din 1997

https://www.casacapraru.ro/
facebook / CASA CAPRARU

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0