Prima paginăCultural

Deschidere de stagiune cu premieră la Teatrul Municipal „Bacovia” din Bacău

Deschidere de stagiune cu premieră la Teatrul Municipal „Bacovia” din Bacău

Dimensiune text

 

Duminică, 4 septembrie, se dă startul unei noi stagiuni pentru Teatrul Municipal „Bacovia” Bacău, ce promite a fi plină de surprize plăcute pentru publicul de toate vârstele.

„Albă că Zăpada” și „Prenumele”

Stagiunea 2016-2017 va începe oficial duminică, 4 septembrie 2016, la ora 11:00, cu premiera piesei „Albă că Zăpada”, în regia lui Geo Balint, piesă a Teatrului de Animație. „Cred că viața noastră, prin grija lui Dumnezeu, e un amestec perfect de alb și negru, de bine și rău, de minciună și adevăr… mecanica vieții. Am putea să ne trezim în fiecare dimineață cu sufletul și mintea deschise, capabili de a arunca o privire proaspătă asupra lumii? Putem recupera candoarea copilăriei? Identitate și alteritate. Nevoia de omenesc și de omenie. Omenescul este o sursă nesfârșită de delectare, de surprize și minunății”, a spus regizorul Geo Balint
Spre seară, începând cu ora 19.00, publicul adult se va putea delecta cu piesa „Prenumele”, de Matthieu Delaporte și Alexandre de la Patelliere, în regia lui Răzvan Săvescu. „Rămânând într-o notă ludică, piesa PRENUMELE vine cu un umor franțuzesc ușor de digerat și de reperat. În spatele unor glume aparent nevinovate între prieteni stau lucruri nespuse ce, cumva, reușesc să iasă la suprafața, să stârnească hohote de râs și să va binedispună pentru toată săptămâna”, anunță reprezentanții Teatrului.
Biletele se găsesc la Agenția de Bilete a Teatrului Municipal Bacovia. Prețurile biletelor pentru animație este 12 lei pentru premieră, 10 lei pe bilet – sală și 8 lei pe bilet pentru elevi, studenți și pensionari. Pentru premiera „Prenumele”, prețul unui bilet este de 25 lei, iar la următoarele reprezentanții – 10 lei pentru un loc în sală, 10 lei pentru elevi, studenți și pensionari și 25 lei costă biletul la lojă.

teatrul bacaovia - alba ca zapada 01

teatrul bacaovia - prenumele 02

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0