Deputatul USR Iulian Bulai: „Mă bucur că votanții USR PLUS au fost consecvenți în a susține varianta decentă pentru România”

HomePolitica

Deputatul USR Iulian Bulai: „Mă bucur că votanții USR PLUS au fost consecvenți în a susține varianta decentă pentru România”

 

În urma turului al doilea al alegerilor prezidențiale desfășurat duminică, 24 noiembrie, președintele organizației USR Neamț, deputatul Iulian Bulai, a transmis pe pagina personală de facebook următorul mesaj:

„Există o comună în Moldova unde Klaus Iohannis a câștigat cu scoruri la fel de mari ca în Cluj. În unele secții chiar mai mari decât în Cluj. Mă mândresc cu asta. Este comuna mea: Tămășeni-Adjudeni/ Neamț – unde USR a câștigat mereu cel mai bun scor din județ. Unde acum 3 ani dădeam startul la schimbare.

La fel s-a întâmplat în toate comunele unde USR a avut scoruri foarte mari acum două săptămâni: Cordun, Săbăoani, Gherăești, Botești, Răucești, Doljești și multe alte comune unde noi am obținut scoruri bune.

KWJ (n.r. – Klaus Werner Iohannis) a câștigat și în tot mediul urban din județ. Acolo unde s-a văzut mult aportul electoratului alianței. Mă bucur că votanții USR PLUS au fost consecvenți în a susține varianta decentă pentru România. Așa s-a reușit la Neamț.

Abia aștept să vă prezentăm oferta USRPLUS pentru alegerile locale în județul Neamț și pentru fiecare comună și oraș”.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0