Prima paginăPolitica

Deputatul Laurențiu Leoreanu: „Voi fi mereu un susținător al proiectelor și programelor care pot aduce plus valoare comunității pe care o reprezint”

Deputatul Laurențiu Leoreanu: „Voi fi mereu un susținător al proiectelor și programelor care pot aduce plus valoare comunității pe care o reprezint”

Dimensiune text

 

Am participat, vineri, la Roman, la prezentarea proiectului de extindere a rețelei de distribuție a gazelor naturale, eveniment ce a avut loc în Sala „Nicolae Manolescu Strunga”, eveniment la care s-au prezentat strategiile și oportunitățile de dezvoltare pentru zona Roman Metropolitan.

În condițiile în care gradul de acoperire și racordare la rețeaua de gaze naturale este de doar 36% în România, iar așa cum preciza domnul ministru Alexe „unul din doi copaci tăiați ajunge scrum”, extinderea accesului la această rețea este esențială, mai ales în condițiile în care încălzirea cu lemne devine din ce în ce mai puțin rentabilă și eficientă.

Au participat: domnul Ion Sterian – Directorul General Transgaz România / domnul Petrică Rusu, Secretar de Stat în Secretariatul General al Guvernului / domnul Ion Tătaru, Director Departament Dezvoltare Transgaz România, alături de o serie de specialiști ai companiei, domnul Mugur Cozmanciuc, deputat / domnul Eugen Țapu Nazare, senator /domnul George Lazăr, Prefectul județului Neamț, precum și primarii membri ai A.D.I. „Roman Metropolitan”, dar și din alte comune din județul Neamț, care pot găsi variante concrete de dezvoltare prin acest proiect.

La această conferință au participat și reprezentanți de cel mai înalt nivel din Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, domnul ministru Costel Alexe și domnul Secretar de Stat Leonard Achiriloaie, care au prezentat oportunitățile oferite de acest minister spre dezvoltarea comunităților locale din zonă.

Am fost, sunt și voi fi mereu un susținător al proiectelor și programelor care pot aduce plus valoare comunității pe care o reprezint, depunând eforturi pentru concretizarea acestor oportunități.

Laurențiu Leoreanu,
Deputat PNL de Neamț

Declarație de presă

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0