Deputatul Laurențiu Leoreanu, întâlniri de lucru la București cu primarii din județ

HomePolitica

Deputatul Laurențiu Leoreanu, întâlniri de lucru la București cu primarii din județ

Deputatul PNL de Neamț Laurențiu Leoreanu a avut, la începutul acestei săptămâni, o nouă întâlnire de lucru, pentru documentare și informare, cu primarii comunelor: Alexandru cel Bun, Dragomirești, Bălțătești, Negrești, Horia, Sagna, Timișești, Bicaz Chei, Răucești și Tarcău.

„Împreună cu domnul senator Eugen Țapu, am fost cu delegația de primari nemțeni la Parlamentul României, având o întâlnire operativă cu președintele Camerei Deputaților – domnul Ludovic Orban, la Compania Națională de Investiții, Ministerul Dezvoltării, Ministerul Fondurilor Europene și Ministerul Administrației și Internelor, abordând problematica finanțării proiectelor de dezvoltare locală, identificând variantele posibile și oportunitățile deschise”, a declarat deputatul Laurențiu Leoreanu.

O întâlnire similară a fost organizată de acesta și la începutul lunii aprilie, cu primarii comunelor: Ceahlău, Dămuc, Fărcașa, Pângărați, Bicazul Ardelean, Dumbrava Roșie și Grințies.

„Au fost analizate și identificate, la fel ca la întâlnirile precedente, oportunitățile de finanțare pentru proiectele importante pentru comunitățile pe care le reprezentăm, pentru nemțeni, cu scopul direct al dezvoltării și bunăstării zonei noastre. Sunt în permanent contact cu autoritățile locale și cu cele de la nivel național, pentru că rolul nostru, al parlamentarilor este și acela de a sprijini, prin resursele noastre, o bună relație dintre București și teritoriu”, a mai precizat deputatul PNL Laurențiu Leoreanu.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0