Prima paginăPolitica

Deputatul Iulian Bulai a demisionat din funcția de președinte al USR Roman

Deputatul Iulian Bulai a demisionat din funcția de președinte al USR Roman

Dimensiune text

 

Deputatul USR Iulian Bulai a decis să demisioneze din funcția de președinte al USR Roman și să coordoneze doar activitatea filialei județene USR Neamț. Decizia președintelui USR Neamț provine din dorința de a dinamiza activitatea filialelor locale ale USR din județ, dat fiind faptul că activitatea parlamentară îi ocupă foarte mult din timp.

„Am demisionat din funcția de președinte al USR Roman pentru că sunt de părere că frâiele unei organizații locale trebuie să fie ținute de un membru care își poate dedica mai mult timp dezvoltării filialei și dinamizării activităților acesteia. Fiind plecat jumătate din săptămână la București, îmi este greu să organizez acțiuni specifice pentru filiala Roman. La fel cum în celelalte filiale locale ale USR din județ, mă refer aici la Piatra Neamț, Tîrgu Neamț sau Zănești, există președinți din localitate, la fel și la Roman este nevoie de un conducător local. În perioada următoare vor avea loc alegeri pentru a desemna noul președinte al USR Roman și, personal, îl susțin pentru ocuparea acestei funcții pe vicepreședintele Radu Samson, fost candidat la alegerile locale parțiale din acest an. Sper ca și ceilalți colegi din filiala USR Roman să fie de acord”, a declarat deputatul Iulian Bulai.

Iulian Bulai a fost ales în funcția de președinte al USR Roman în ședința Adunării Generale a Filialei locale USR Roman din 14 octombrie 2016.

 

Comunicat de presă

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Ori cu el,ori fara el,situatia este aceeasi.Nu sunt multi adepti ai acestui partid in Roman,care nu iti inspira incredere.Vai de capul lui partid si ce fel de membrii are,,,nu mai departe Mihai Gotiu,somnorosul parlamentului,neingrijit,ofigira de iti vine sa-i dai numai,,pumni,,de-a dreptul gretos!