HomePolitica

Democrat-liberalii au fost ajutoarele lui Moş Crăciun

pdl02O sută de romaşcani ale căror venituri nu le permit o masă îmbelşugată de Crăciun au primit un sprijin din partea membrilor PDL Roman.

Consilierii locali, dar şi alţi coechipieri ai primarului Laurenţiu Dan Leoreanu au pus mână de la mână pentru a umple o sută de sacoşe cu produse necesare în fiecare familie: carne, ulei, zahăr, dulciuri, o sticlă cu vin şi un cozonac. Cei care au primit pachetele dăruite de PDL Roman au fost identificaţi de membrii de partid, organizaţia ajutându-i pe bătrânii singuri, cu pensii mici, pe romaşcani invalizi, pe cei care nu au un serviciu şi familiile cu mulţi copii. „Dorim tuturor romaşcanilor ca anul 2013 să-l încheie în linişte, în pace, în înţelegere,pdl03 iar anul 2014 să-l primească cu bucurie în suflet, cu credinţă că poate fi un an mai bun, în solidaritate, în unitate, în bunătate. Acesta aş vrea să fie motto-ul anului 2014: mai multă bunătate, mai multă solidaritate, mai multă înţelegere între oameni. Și, atunci, cred că şi lucrurile vor fi mai bune”, a fost urarea făcută de Laurenţiu Dan Leoreanu, preşedintele PDL Roman.

Această acţiune a PDL Roman se adaugă altor numeroase activităţi caritabile, desfăşurate mai ales în perioada marilor sărbători. În timp, numărul persoanelor ajutate a crescut, de la 20 la 50 şi, acum, la 100 de familii ajutate de democrat-liberali.

Comentarii

WORDPRESS: 0