Prima paginăEconomie

Delgaz Grid a investit în 2020 peste 3,5 milioane lei în rețelele de gaze din județul Neamț

În acest an, se intenționează înlocuirea a 5,5 kilometri de conducte și branșamente de gaze naturale din județ.

Delgaz Grid a investit în 2020 peste 3,5 milioane lei în rețelele de gaze din județul Neamț

Dimensiune text

Sistemul de distribuție a gazelor naturale din județul Neamț a fost înlocuit, anul trecut, pe o lungime de aproximativ 6,8 kilometri, principalele lucrări fiind în municipiul Roman. Totodată, s-au realizat și lucrări de protecție catodică a conductelor din oțel, în localitățile Bistrița și Viișoara, informează un comunicat al Delgaz Grid.

Lucrări importante s-au derulat și pentru extinderea sistemului de distribuție, fiind puși în funcțiune aproximativ 20 kilometri de rețele ce deservesc noi consumatori.

Investițiile în modernizarea sistemului de distribuție reprezintă o prioritate și în acest an, fiind programate înlocuiri ale rețelei de gaz pe o lungime de 5,5 kilometri în zona străzilor Privighetorii – Traian din municipiul Piatra Neamț, valoarea investițiilor depășind 4 milioane de lei.

„Alimentarea cu gaze naturale în condiții de siguranță și racordarea de noi consumatori la sistemul de distribuție a gazelor naturale sunt obiectivele principale ale Delgaz Grid, un rol important în realizarea acestora revenind investițiilor derulate de companie”, mai arată reprezentanții Delgaz Grid.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0