Home

Debut cu victorie al handbalistelor junioare I în noul sezon

Echipa de handbal, junioare I, a Liceului cu Program Sportiv Roman a început cu o victorie în deplasare, 24-23 (11-11) cu LPS Piatra Neamț, noua ediție a campionatului național rezervat categoriei de vîrstă amintită.

 

Totuși, Eugenia Tăbuci, antrenor al echipei romașcane, nu este pe deplin mulțumită: „Debutul nu a fost unul foarte reușit, dar cel mai important este că am obținut două puncte. În finalul partidei, patru minute am evoluat doar cu cinci jucătoare, dar din vina noastră, eliminările fiind dictate pe bună dreptate. Este bine că nu ne-au costat victoria, dar nici nu a lipsit prea mult. În vederea jocurilor următoare ne vom intensifica pregătirea. Este timp suficient, pînă la sfîrșitul turului, să adunăm punctele necesare unei plasări pe un loc cît mai bun, să obținem calificarea la primul turneu semifinal și, de ce nu?, chiar și mai sus„.

În seria I a campionatului sînt opt echipe, dintre care patru, cel mai bine clasate la sfîrșitul returului, vor promova în faza următoare, a primului turneu semifinal.

Celelalte rezultate din prima etapă au fost trei victorii la scor ale echipelor gazdă: CSȘ Tîrgu Neamț – CSȘ Bacău 35-24, LPS Iași – LPS Vaslui 39-19, LPS Botoșani – LPS Suceava 32-20.

Lotul de jucătoare al LPS Roman pentru sezonul 2012-2013: Ana Maria Suceu, Anca Apetrei, Diana Ivanov (împrumutată un sezon de la LPS Suceava) / portari, Mihaela Paraschiv, Laura Petrea, Georgiana Lungu, Ștefania Bălăceanu, Georgiana Buzinche, Ana Maria Lungu, Alina Ciurdea, Mădălina Chirilă (junioare I), Raluca Balint, Anca Oancea, Bianca Enea, Alina Dima, Rebeca Roșca, Mădălina Liță, Raluca Dănilă, Alexandra Artenie (sportive care evoluează și în campionatul junioarelor II, la care categorie și sînt).

Comentarii

WORDPRESS: 0