De vineri, la Roman se desfășoară Zilele Diasporei. Connect-R, printre invitați

HomeSocial

De vineri, la Roman se desfășoară Zilele Diasporei. Connect-R, printre invitați

 

 

În perioada 24 – 26 august, la Roman are loc o nouă ediție a Festivalul Tradițional al Meșteșugarilor – Zilele Diasporei. manifestările vor avea loc în Piața „Roman-Vodă”, în zona parcării din zona Primăriei și a Colegiului Național „Roman-Vodă” și nu vor presupune blocarea circulației rutiere în centrul municipiului, pe bulevardul Roman Mușat.

Conform unei hotărâri aprobate de consilierii locali, privind acordul de asociere a municipalității cu organizatorul manifestării, SC Viobeti Comimpex SRL, primăria nu va cheltui bani cu această manifestare, ci doar va asigura organizatorului locația, utilități, salubrizare, sprijin pentru pază și asigurarea asistenței medicale.

Ca și la edițiile trecute, pe lângă spectacolele de muzică populară și ușoară, în zonă vor fi amplasate chioșcuri pentru desfacerea mărfurilor alimentare şi nealimentare, precum și terase de alimentație publică.

Programul artistic va începe, în fiecare dintre cele trei zile ale manifestării, de la ora 17.00, cu muzică ambientală la scenă, animator fiind MC Jull, iar recitalurile vor începe de la orele 20.00. Vineri, 24 august, vor susține recitaluri de muzică populară artiștii: Marius Zgâianu, Ștefan Enașel Romașcanul și Cosmina Adam. Sâmbătă, 25 august, pe scenă vor urca Jull și artiștii de muzică populară Constantin Bahrin și Silvia Semeniuc, iar duminică, 26 august, vor susține reprezentanții interpreta de muzică populară Diana Sârbu, apoi artiștii Leya D și Connect-R.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0