Prima paginăSocial

De la bar la spital

Dimensiune text

Doi bărbați din Negrești s-au întîlnit, au băut și, apoi, s-au tăiat cu cuțitele.

 

 

Doi bărbați din comuna Bîra au ajuns la spital cu mai multe răni după ce, bine băuți amîndoi, s-au întîlnit și și-au adus aminte că între ei au rămas lucruri nerezolvate. Duminică după-amiază, în jurul orei 16.00, Gabriel O., în vîrstă de 36 ani, din satul Negrești, s-a întîlnit cu Daniel T., în vîrstă de 26 ani, din același sat, la un bar. Întrucît cei doi se dușmăneau de mai demult și amîndoi erau conduși de spiritul lui Bachus, la cîteva minute după ce s-au întîlnit au început să se certe. În scurt timp, cearta s-a transformat în bătaie și, pentru că amîndoi aveau cuțite la purtător, s-au duelat cu armele albe pînă la ora 17.35, cînd la fața locului au sosit paramedicii de la SMURD.

„Gabriel O. prezenta o plagă tăiată la mîna stîngă și etilism acut, iar Daniel T. prezenta plăgi tăiate în zona cervicală, omoplat drept, antebraț drept, dar și etilism acut. Paramedicii le-au evaluat funcțiile vitale și le-au aplicat pansamente. Primul pacient a fost monitorizat EKG și transportat de echipajul SMURD la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Roman. Cel de-al doilea pacient a fost predat unui echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportat la spital”, a afirmat căpitan Iulian Jugan, purtătorul de cuvînt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț.

La spital, cei doi au primit îngrijiri și au trebuit să le explice polițiștilor ce s-a întîmplat. Oamenii legii au întocmit dosare penale pe numele fiecăruia, pentru port fără drept de cuțit. Dacă nici unul dintre cei doi nu va scoate un certificat medico-legal și nu va depune plîngere, polițiștii nu vor putea adăuga la dosar și acuzația de vătămare corporală.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0