De la bal la spital

Pentru trei tineri din Buruienești, o noapte începută la discotecă s-a terminat la spital.

 

 

În noaptea de marți spre miercuri, trei tineri din Buruienești au ajuns la Spitalul de Urgență Roman după ce au stropit sărbătoarea Sfîntului Iosif Muncitorul cu alcool din belșug. Sărbătoarea de pe 1 mai este importantă pentru comunitatea din Buruienești, întrucît atunci se sărbătorește hramul bisericii din localitate.

Prin urmare, de 1 mai, toți sătenii din Burienești au petrecut de dimineață pînă noaptea tîrziu. Prima parte a petrecerii a început după ora 19.00, cînd s-a terminat slujba de la biserică, și s-a încheiat în jurul orei 22.30. Atunci a început discoteca pentru tineri. În jurul orei 2.45, la 112 s-a primit un apel telefonic prin care se anunța faptul că, în Buruienești, patru tineri se ceartă și se bat pe o uliță, aproape de discotecă, iar unul dintre aceștia a fost înjunghiat.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD de la Detașamentul de Pompieri Roman, care i-a acordat primul ajutor calificat lui Andrei P, în vîrstă de 21 de ani. Acesta prezenta o plagă înțepată la nivelul semitoracelui drept și escoriații în zona lombară, ca urmare a unei agresiuni. Paramedicii i-au evaluat funcțiile vitale, i-au aplicat pansamente și l-au transportat la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Roman. Ceilalți doi tineri agresați au ajuns singuri la spital, acolo unde, pe lîngă faptul că au primit îngrijiri medicale, au fost și interogați de polițiști.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală și vor continua cercetările doar în condițiile în care victimele vor depune plîngere penală, așa cum prevede legea.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!