De ce să îți faci cont la 888 pariuri?

HomeAdvertorial

De ce să îți faci cont la 888 pariuri?

888sport este una din casele de pariuri cu o vechime destul de mare la noi în ţară, câştigându-şi în timp suficienţi clienţi, dar şi recunoştinţă sau respect din partea acestora. Ei bine, pe parcursul acestui articol vom vedea de ce să îţi faci cont la 888 pariuri. Vom vorbi despre bonusul de bun venit pe care aceştia îl oferă, deoarece, cu siguranţă că asta te interesează cel mai mult, dar şi despre alte lucruri esenţiale.

Pachetul de bun venit 888sport

888sport vine în întâmpinarea noilor săi clienţi, noilor pariori cu un pachet de bun venit destul de interesant. Mai exact, dacă îţi vei face chiar acum un cont pe platforma lor şi vei efectua o primă depunere, te vei putea bucura de un bonus de până la 100% în valoarea limită de 1000 de lei. Vezi cum imi fac cont la 888sport.

Mai exact, dacă vei efectua o primă depunere în valoare de 300 de lei, în contul tău vor mai fi adăugaţi încă 300 de lei, având în total 600 de lei: 300 de lei bonus şi 300 de lei pe care i-ai depus.

Ca şi metode de plată, nu trebuie să îţi faci griji, deoarece poţi depune atât prin carduri de credit sau de debit marca Visa, Maestro sau Mastercard, cât şi prin transfer bancar sau prin paysafecard.

Condiţiile de rulaj pentru acest bonus sunt oarecum dificile, deoarece bonusul va fi virat în contul jucătorului sub forma a mai multe tranşe în valoare de 40 de lei, iar prima tranşă urmează să fie virată imediat după prima depunere. Ulterior, celelalte vor fi adăugate după cei vei paria minim 400 de lei pe cote de minim 2.00.

Alte bonusuri şi oferte de la 888 pariuri

Momentan, cei de la 888sport nu oferă un bonus de bun venit, însă vin în întâmpinarea noilor săi clienţi şi cu alte oferte interesante.

De exemplu, vei primi un freebet în valoare de 25 de lei atunci când vei câştiga un pariu cu o miză de cel puţin 50 de lei şi o cotă de minim 5.0. O altă promoţie interesantă este aceea în care vei primi 1 bilet cu 100% majorare de beneficii, bilet ce poate fi pariat în competiţii precum Europa League sau Champions League. Totodată, vei putea câştiga 5.000 de lei dacă vei reuşi să anticipezi rezultatele din concursul “Super 8”, unde va trebuie să anticipezi rezultatele a 8 meciuri selectate de către casa de pariuri.

Aşadar, 888sport vine în întâmpinarea noilor săi clienţi cu un bonus de bun venit interesant, dar şi cu alte promoţii de care te poţi bucura dacă îţi vei deschide un cont acum.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0