Prima paginăAdvertorial

De ce e important să-ți folosești intuiția când joci la cazino

De ce e important să-ți folosești intuiția când joci la cazino

Dimensiune text

Crearea unei atmosfere plăcute, un nivel ridicat de adrenalină și multiple promisiuni de câștig sunt principalele ingrediente folosite de cazinouri pentru a-și atrage jucătorii. Aspectul social este esențial în toate aspectele care țin de industria de gambling. Chiar și cazinourile online care oferă sloturi gratis pun la dispoziția utilizatorilor opțiunea de chat, astfel încât aceștia să poată comunica fie cu alți jucători, fie cu reprezentanții cazinoului.

De ce încurajează cazinourile socializarea? Ei bine, jucătorii fericiți, atunci când se simt în largul lor, se gândesc mai puțin la câți bani au pierdut. Este mai greu să te îndepărtezi de o masă de poker dacă prietenii tăi joacă cu toții și dacă se simt bine.

Cum poți să nu cazin în capcana cheltuielilor inutil de mari, dar totuși inutile? Folosește-ți intuiția! Cum? Vom vedea în continuare.

De la concentrat la hiper-concentrat

Principalul motiv pentru care te afli într-un cazino este pentru a câștiga. Chiar dacă nu ești jucător profesionist, trebuie să recunoști că preferi să pleci acasă cu mai mulți bani decât aveai în portofel atunci când ai pășit în cazino.

Pentru a face acest lucru, trebuie să fii extrem de concentrat la joc. Fiecare decizie pe care o iei va avea un impact asupra asupra rezultatului final, ceea ce se traduce în victorii și înfrângeri.

În mod ideal, nu trebuie să te lași atras în diverse discuții și, mai mult, să ignori conversațiile care se iscă în jurul tău, indiferent de care este subiectul acestora.

Nu te teme de faptul că ai putea fi nepoliticos sau că ceilalți jucători s-ar putea supăra că nu participi la discuție. Amintește-ți mereu că scopul tău este să câștigi, nu să faci conversație cu niște străini.

Oponenții tăi nu îți vor putea preconiza mișcările

Jocurile de masă, în special pokerul, presupun utilizarea unor tactici care să crească șansele de câștig. În principiu, în acest caz, psihologia este poate la fel de important ca norocul.

Într-un cazino, vei putea vedea un număr mare de jucători care încearcă să discute în jurul mesei de poker. Nu de puține ori, scopul acestora este să te distragă de la strategia ta, pentru ca alt jucător să câștige. Vei observa cum niște necunoscuți sunt interesați de viața ta, fără ca măcar tu să-i fi întrebat ceva în prealabil.

Dacă pici în capcana lor, cu siguranță vei fi confuz. Este destul de greu să-ți dedici atenția simultan mai multor activități.

În mod evident, dacă te concentrezi asupra discuțiilor, îți va fi greu să ai abilitatea mentală de a-ți surclasa adversarul.

Dacă vrei să ai un avantaj, ignoră complet fiecare jucător de la masă. Vor încerca să te împiedice cu o conversație fără sens. Îi vei face atât de curioși legat de refuzul tău de a răspunde la întrebări încât vor începe să se gândească la tine, nu la cărțile lor. Ceea ce, în mod evident, este un mare avantaj pentru tine.

Această strategie presupune un grad semnificativ de forță mentală.

Vei juca mult mai repede

O mulțime de experți în jocuri de noroc îți vor spune că trebuie să încetinești ritmul într-un cazino. De multe ori, însă, abordarea câștigătoare este în sens invers. Dacă găsești o masă la care poți juca direct cu dealerul, poți crește semnificativ numărul de mâini jucate într-o oră. Marginea casei în blackjack este de până la 0,5% atunci când strategia de bază este jucată pe fiecare mână.

Așadar, preocuparea ta nu este legată de cât de repede se duc banii. Aceasta este principala preocupare atunci când auzi sfaturi pentru a-ți încetini jocul. De cele mai multe ori, experții recomandă încetinirea jocului pentru a nu te supune riscului de mari pierderi financiare într-un timp scurt. Acest lucru poate fi adevărat pentru jucătorii de sloturi și alte jocuri de masă. În cazul jocului de blackjack însă, lucrurile stau diferit.

Îți vei face mai mulți prieteni decât te-ai fi așteptat

Intuiția nu prea dă greș în ceea ce privește socializarea. În mod instinctiv, alegem să ne împrietenim cu oamenii care ne plac. Majoritatea dintre noi avem personalități magnetice care, în ciuda eforturilor noastre, îi atrag pe oameni la noi.

Unii jucători vor vedea comportamentul tău ca pe ceva la care aspiră. Abordarea antisocială a jocurilor de noroc atrage atenția mai mult decât ți-ai putea imagina.

Ia acest lucru ca pe un aspect pozitiv. Atunci când poți construi un cerc de jucători cu aceleași principii, poți să te bazezi pe experiențele fiecărui individ pentru a-ți îmbunătăți jocul.

Vei câștiga mai mult la Craps

Atitudinea de a fi împotriva valului are uneori avantajele sale. Marea majoritate a jucătorilor din jurul mesei de craps vor paria pe linia de trecere cu shooter-ul. Dacă vei rămâne independent și nu te vei asocia cu nimeni, cu siguranță nu îți vei face prea mulți prieteni. Acesta poate fi un avantaj la jocul de craps. Dacă pariezi împotriva shooterului, vei câștiga mai mult decât majoritatea oamenilor de la masă.

Concluzie

Sfatul nostru este să îți dai seama care sunt punctele tale forte și care sunt punctele slabe înainte de a intra într-un cazino. De asemenea, stabilește de la bun început care sunt așteptările tale de la o seară petrecută în cazino, dacă vrei doar să te distrezi sau îți dorești să câștigi. Toate acestea te-ar putea face mai conștient de atitudinea cea mai potrivită pe care să o adopți la următoarea ta vizită la cazino. Mult succes!

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0