Prima paginăEconomie

De astăzi puteți merge cu trenul în vacanță în Grecia, Turcia și Bulgaria

De astăzi puteți merge cu trenul în vacanță în Grecia, Turcia și Bulgaria

Dimensiune text

 

În perioada 2 iunie – 2 octombrie, CFR Călători vă oferă posibilitatea de a călători direct de la București către Salonic, Halkali (Istanbul), Sofia și retur.

Trenul către Turcia va circula zilnic și va avea în compunere un vagon cușetă și un vagon de dormit. O călătorie dus către Halkali/ Istanbul costă aproximativ: 49 euro la vagon cușetă cu 6 paturi în cabină; 54 euro la vagon cușetă cu 4 paturi în cabină;  62 euro la vagon de dormit cu 3 paturi în cabină.

Pentru călătoria către Grecia aveţi la dispoziţie tren direct între București Nord – Thessaloniki și retur, o dată pe săptămână, cu plecare vinerea din Bucureşti și întoarcere din Thessaloniki duminica. Un bilet pentru o călătorie dus, Bucureşti – Thessaloniki, costă aproximativ: 45 euro la vagon clasa a 2-a; 56 euro la vagon cuşetă de 6 paturi în cabină; 62 euro la vagon cuşetă de 4 paturi în cabină; 64 euro la vagon de dormit cu 3 paturi în cabină.

Trenul spre Sofia va circula zilnic, iar un bilet pentru o călătorie dus costă aproximativ 30 euro la clasa a 2-a.

„Cei care doresc să efectueze călătorii nelimitate, într-o anumită perioadă, cu trenul, spre Grecia și Turcia pot utiliza oferta tarifară internaţională InterRail. Biletele pot fi achiziţionate din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, puteţi să accesaţi modulul mersul trenurilor (trafic intern – www.cfrcalatori.ro, trafic internaţional – http://reiseauskunft.bahn.de), să ne contactaţi telefonic (021/9521 – trafic intern, 021.314.5528 – trafic internațional Gara de Nord București), sau să vă adresaţi personalului nostru din stații şi agenţii de voiaj CFR”, precizează un comunicat al companiei.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0