Home

David Ciuraru şi Violeta Dan, medaliaţi cu bronz la naționale

Sâmbătă şi duminică, 21 şi 22 februarie, în Sala „Lia Manoliu” din Bucureşti s-au desfăşurat întrecerile finale ale campionatului naţional de atletism, juniori II, sportivi născuţi în 1998 şi 1999. În prima zi de concurs s-au remarcat în mod special doi sportivi care reprezintă Clubul Atletic Roman, ambii medaliaţi cu bronz. Este vorba despre David Ciuraru (foto) şi Violeta Dan.

David Ciuraru, elev al profesorului Traian Macovei, a ocupat poziţia a treia a podiumului în proba de săritură în înălţime. Cea mai bună săritură a sa a măsurat 1,87 metri. Romaşcanul a fost devansat de Claudiu Hasegan (Colegiul „Mihai Eminescu” Oradea), care a sărit 1,90 metri, respectiv de Sorin Ionescu (LPS Iaşi) – 2,00 metri. În aceeaşi probă, Andrei Iuliu Mărieş, elev al profesorului Iulian Corugă, tot de la Clubul Atletic, s-a clasat doar pe locul al şaptelea, cu 1,69 metri – cea mai bună săritură, mult sub posibilităţi.

Cealaltă medalie de bronz a fost luată de Elena Violeta Dan, în proba de 1.500 metri, sportiva având dublă legitimare, la LPS Piteşti şi Clubul Atletic Roman, cu timpul 4:45.90.

Un rezultat bun, locul al patrulea, a fost obţinut în proba de 400 metri de Florin Anca (LPS Piteşti, CA Roman).

Romaşcanca Alexandra Calistru, sportivă pregătită de profesor Elisabeta Baciu, la Clubul Atletic, a ocupat locul al 15-lea în proba de 400 metri.

Comentarii

WORDPRESS: 1