Prima paginăActualitate

Dată dispărută de familie la 13 ani după ce a plecat în Italia

Dată dispărută de familie la 13 ani după ce a plecat în Italia

Dimensiune text

 

 

O femeie din Roman a fost dată dispărută de familie, la începutul acestui an, după 13 ani de la plecarea acesteia în Italia, fiind anunțată poliția despre acest caz.

Miercuri, 3 ianuarie, polițiștii Postului de Poliţie Bîrgăuani au fost sesizați, cu privire la faptul că Roxana-Iuliana Paparuş, în vârstă de 37 ani, din Roman, nu a mai contactat familia sa din cursul anului 2005, când a plecat în Italia, fapt pentru care mama acesteia a sesizat poliția de dispariția femeii, informează un comunicat al IPJ Neamț.

Semnalmente persoanei: înălţime 1,60 metri, greutate 55 de kilograme, păr castaniu deschis, drept, lung până peste umeri, ochi căprui, faţa ovală.

 

„Poliţiştii de investigaţii criminale desfăşoară verificări pentru depistarea femeii, urmând să solicite sprijinul autorităților italiene. Cetăţenii care pot oferi orice date ce pot conduce la găsirea acesteia sunt rugaţi să apeleze gratuit 112 – Apelul de Urgenţă, sau să se adreseze imediat celei mai apropiate unităţi de poliţie”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0