Prima paginăActualitate

Dat dispărut de familie, a fost găsit plutind pe Moldova

Dat dispărut de familie, a fost găsit plutind pe Moldova

Dimensiune text

 

pompieri-barca-salvareMarţi, la prima oră a dimineţii, un agent de poliţie a sunat la 112, alertând pompierii că pe râul Moldova pluteşte un bărbat. Apelul a fost făcut la la ora 7:07, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ fiind anunţat de către un agent de poliţie, prin apel la „112″, că o persoană pluteşte la suprafaţa râului Moldova, în Roman. La faţa locului s-a deplasat autospeciala pentru stingere cu apă şi spumă cu cinci subofiţeri şi un echipaj SMURD. Aceştia au găsit persoana decedată şi au predat cazul Poliţiei.

Din informaţiile obţinute de anchetatori ar fi vorba de un bărbat de 57 de ani, din Iaşi. La acest moment, Poliţia face cercetări pentru a afla cum de s-a înecat bărbatul, luând în considerare şi ipoteza unei sinucideri, dar şi a unei crime. Se pare că bărbatul a fost dat dispărut de familia din Iaşi luni, pe 15 august, după ce nu au mai auzit nimic de acesta.

În urmă cu aproximativ o lună, în zona punţii de la Cotu Vameş, pompierii au intervenit iar, după ce un bărbat s-a aruncat în râu, dar, din fericire, apa nefiind adâncă, acesta a fost salvat.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0