Home

Dascălu și Nanu, pe poziția a cincea la naționalele de judo

Liceul cu Program Sportiv Roman a participat cu doi concurenți la finalele campionatului național de judo, grupa sub 18 ani, de la Deva, Ana Maria Dascălu și George Nanu (foto).

 

 

Ana Maria, elevă a lui Cristi Budoșcă, a obținut locul al cincilea la categoria -70 kilograme, după ce a pierdut în primul tur la Irina Faur (Unio Satu Mare), cea care avea să cucerească medalia de aur. În recalificări, Dascălu a învins-o pe Marta Barta (Crișul Oradea), dar a fost învinsă în disputa pentru medalia de bronz de Floriana Văcaru (CSU Craiova). George, sportiv pregătit de Constantin Ciobanu, a ocupat tot locul al cincilea, având traseu similar cu al Anei Maria. A pierdut în primul tur la cel care avea să devină vicecampion, a obținut, apoi, două victorii prin ippon, dar a fost învins în meciul pentru ocuparea locului al treilea.

„Suntem mulțumiți de aceste rezultate, mai ales că sportivii nu au avut meciuri suficiente de pregătire, așa cum au avut medaliații, majoritatea componenți ai loturilor naționale. Noi nu avem bani pentru a participa la turnee și ne descurcăm în limita posibilităților”, a spus Constantin Ciobanu.

[sam_ad id=”111″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 0