Prima paginăSocial

„Dar din Dar se face Rai”, noul proiect PTPI Roman

„Dar din Dar se face Rai”, noul proiect PTPI Roman

Dimensiune text

Acest sfârșit de toamnă aduce nu numai frunze pe trotuar, dar și zâmbete și amintiri prin proiectul „Dar din Dar se face Rai”, implementat de albinuțele organizației People to People International (PTPI) – Roman Chapter, care are scopul de a trezi în sufletele unor copii o rază de bucurie în situații mai puțin fericite.

Printr-un tort aniversar și multe cadouri, câțiva copii din Valea localitățile Ursului și Muncelul de Jos, care provin din familii cu posibilități financiare reduse, își vor serba ziua de naștere într-o manieră doar visată până acum. Pentru a aduce acest obiectiv la realitate, avem nevoie de ajutorul bunăvoinței comunității, materializată în donații. Proiectul, început în luna noiembrie, se va desfășura până în luna octombrie a anului 2022 și va ajuta în total 17 copii.

Prima persoană care s-a bucurat de ajutorul albinuțelor și al comunității dornice să facă o faptă bună este Ștefania Gabriela Smeria, o fetiță care, pe 7 noiembrie, a împlinit vârsta de opt anișori. Câțiva reprezentanți ai asociației PTPI Roman Chapter au întâmpinat-o pe Ștefania la granița dintre ani cu tort și cadouri, provenite din donațiile comunității, căreia îi mulțumim că a făcut posibilă această bucurie.

Persoanele dornice să se implice la rândul lor în proiect pot găsi detalii pe grupul public de facebook „Dar din Dar se face Rai – PTPI Roman”, unde se actualizează continuu desfășurarea proiectului.

Este important să ne îndreptăm atenția și timpul către persoanele care au cea mai mare nevoie de sprijin, așadar contăm pe ajutorul dumneavoastră, care poate consta atât în haine, jucării, rechizite, cât și în sume de bani din care se vor achiziționa alimente și obiecte necesare copiilor și întregii familii.

Pentru donații ne puteți contacta pe paginile de socializare ale asociației sau apelând la următoarele numere de telefon: +40 (731) 010 151 – Ștefania Filimon și +40 (737) 475 108 – Andreea Teodorescu.

Alătură-te și tu albinuțelor care doresc să fie promotori ai zâmbetelor!

A consemnat Giulia-Miriam Mihaică,
Voluntar PTPI – Roman Chapter

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0